2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Κως

Στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη, η REMI εξυπηρετώντας τις ανάγκες του νησιού να παρέχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καλύτερες υπηρεσίες στους χιλιάδες τουρίστες που κάθε χρόνο το επισκέπτονται, μεταφέρει και τοποθετεί επαγγελματικά συστήματα σκίασης, επαγγελματικές ξαπλώστρες και επαγγελματικές ομπρέλες σε οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές.

Προικισμένη με μερικές από τις ομορφότερες παραλίες σε ολόκληρο το Αιγαίο, με κρυστάλλινα νερά με σμαραγδένιο χρώμα, η Κως ικανοποιεί όλους τους επισκέπτες. Η παραλία Τιγκάκι με τα ρηχά και ζεστά νερά, η πολυσύχναστη ακτή Ζουρούδη, η παραλία Μαστιχάρι για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, η παραλία Καμήλα, η φανταστική και πολυφωτογραφημένη παραλία του ΑγΊου Στέφανου, η παραλία Καρδάμαινα με τη λευκή άμμο, η παραλία Καμάρι με τα κρυστάλλινα νερά, το Κοχυλάρι, ο Λιμνιώνας, η Χελώνα και το Καρνάγιο είναι μόνο κάποιες από αυτές που κάποιος πρέπει να επισκεφθεί. Η REMI συνεργάζεται με επιχειρήσεις που ενοικιάζουν ξαπλώστρες και ομπρέλες παραλίας προσφέροντας πάντα τον κατάλληλο, ανάλογα με το περιβάλλον, εξοπλισμό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. H REMI κατασκευάζει τις ομπρέλες παραλίας με επιλεγμένες, υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες όπως είναι το αλουμίνιο μεγάλης σκληρότητας και τα ακρυλικά αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα με υψηλό δείκτη προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) που είναι κατασκευασμένα στα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Έχοντας την καλύτερη τεχνογνωσία, μπορεί να συστήσει τα κατάλληλα μοντέλα για κάθε περιοχή, λαμβάνοντας υπόψιν τις περιβαντολλογικές συνθηκες που διαφέρουν από σημείο σε σημείο, όπως τα επίπεδα υγρασίας και την αλμύρα που μπορεί να προκαλέσει σκούριασμα στη βάση και στον σκελετό μιας ομπρέλας παραλίας όταν αυτή δεν είναι κατασκευασμένη από τα σωστά υλικά. Αναλόγως την τοποθεσία μιας παραλίας, είναι σημαντικό να προβλεφθεί και ο παράγοντας άνεμος καθώς κάποιοι προσανατολισμοί είναι περισσότερο ευάλωτοι στους ισχυρούς ανέμους. Στις περιπτώσεις αυτές, οι επαγγελματικές αντιανεμικές ομπρέλες ανθεκτικές στον δυνατό άνεμο είναι οι κατάλληλες.

Πολλά ξενοδοχεία στην Κω αλλά και πολλά καταλύματα και βίλες διαθέτουν πισίνα για να μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης κατά την διαμονή τους εκεί. Η REMI διαθέτει και μεγαλύτερες επαγγελματικές ομπρέλες υπερβαρέως τύπου καθώς και ομπρέλες πολυτελείας και βάσεις για ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχήματα (τετράγωνες, ορθογώνιες ακόμα και εξατομικευμένες), αλλά και άνετες ξαπλώστρες πολυτελείας για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες την παραμονή τους στην πισίνα. Οι επαγγελματικές ομπρέλες πισίνας της REMI προστατεύουν από την υπέρυθρη και υπεριώδη βλαβερή ακτινοβολία τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες καθώς παράγονται από 100% ακρυλικό ύφασμα και τα υφάσματα έχουν πιστοποιημένο δείκτη προστασίας UV.

Τόσο κάποιες επιχειρήσεις όσο και ιδιώτες αξιοποιούν στο έπακρο τους κήπους τους. Στη REMI μπορείτε να κάνετε την αγορά σας σε επαγγελματικές ομπρέλες κήπου για την μέγιστη προστασία από τον ήλιο και την βροχή, για να μπορείτε εσείς και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τους υπαίθριους χώρους. Οι ομπρέλες κήπου της REMI κατασκευάζονται από 100 τοις εκατό ακρυλικό αδιάβροχο, ανθεκτικό και ανεξίτηλο ύφασμα και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 21 αποχρώσεων εκείνη που σας αρέσει περισσότερο.

Η Κως φημίζεται για την πλούσια, παραδοσιακή τοπική της κουζίνα, χάρη στο πλούσιο ηφαιστειακό της έδαφος και στο άφθονο νερό που κάνει το νησί καταπράσινο και να διαθέτει ένα τοπίο με διαφορετική ανά περιοχή χλωρίδα. Τα πιταρίδια (λαζάνια που τα βράζουν μέσα σε ζωμό κρέατος), τα κατιμέρια (τηγανιτή ζύμη γεμιστή με φρέσκο τυρί), οι γεμιστοί Κολοκυθοανθοί, το χοιρινό που το μαγειρεύουν με πλιγούρι, η Πασά μακαρούνα, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά της πιάτα που οι επισκέπτες απολαμβάνουν στις όμορφες επιχειρήσεις εστίασης του νησιού. Για τις επιχειρήσεις αυτές, η REMI παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με επαγγελματικά συστήματα σκίασης αλλά και επαγγελματικές ομπρέλες για εστιατόρια. Στις περιπτώσεις αυτές, προτείνονται τηλεσκοπικές ομπρέλες ώστε να μην ενοχλούνται οι πελάτες κατά το κλείσιμο και το άνοιγμα τους. Οι ομπρέλες εστιατορίων διατίθενται σε πολλά μεγέθη και χρώματα που φθάνουν μέχρι τα 42 τετραγωνικά μέτρα. Για τις επιχειρήσεις εστίασης, συστήνονται διαφημιστικες ομπρέλες έτσι ώστε το λογότυπο τους να προβάλλεται δυναμικά. Για τους χειμωνιάτικους μήνες που η θερμοκρασία πέφτει αισθητά, η REMI διαθέτει επαγγελματικές λύσεις με θερμαντικά σώματα για ομπρέλες που εξασφαλίζουν την άνετα παραμονή των πελατών στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης.

Στα καφέ και μπαρ του νησιού που ο κόσμος συρρέει από νωρίς, η REMI διαθέτει επαγγελματικές τηλεσκοπικές ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη και υφάσματα αλλά και σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων έτσι ώστε να αναβαθμίζεται και η αισθητική των επιχειρήσεων αυτών και να γίνεται περισσότερο ελκυστική στα μάτια των πελατών.

Στη REMI θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας σε επαγγελματικές ομπρέλες όλων των τύπων (για παραλία, πισίνα, κήπο, εστιατόριο, καφέ μπαρ κ.α.), με πολλες επιλογές σε μέγεθος, σχήμα (τετράγωνες, ορθογώνιες, ακόμα και εξατομικευμένες ομπρέλες), υφάσματα και χρώματα, αλλά και επαγγελματικές ανακλινώμενες ξαπλώστρες αλουμινίου. Η υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας θα σας βοηθήσει στο να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρηση ή την οικία σας σε φθηνές και ανταγωνιστικές τιμές ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της θα αναλάβει την τοποθέτηση και εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση των επαγγελματικών ομπρελών. Οι επαγγελματικές ξαπλώστρες και οι επαγγελματικές ομπρέλες της REMI αποτελούν μια επιλογή που με τη σωστή συντήρηση των ομπρελών θα είναι μια μακροπρόθεσμα βιώσιμη επιλογή.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ