2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Κέρκυρα

Η REMI εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια σας προσφέρει τα καλύτερα συστήματα σκίασης στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της ελληνικής αγοράς δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και θέρετρα όπως το νησί της Κέρκυρας. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία που διαθέτουν πισίνες και καφετέριες και με τις πιο φημισμένες πλαζ αλλά και με όλους εσάς που θέλετε να αναδείξετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας με συστήματα σκίασης και ομπρέλες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, σκεπτόμενοι πάντα τις ομορφιές και τα γραφικά στενά της Κέρκυρας ώστε να έχουμε ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.

Η τεράστια γκάμα από ομπρέλες που διαθέτουμε ταιριάζουν σε οποιαδήποτε επαγγελματικό ή μη χώρο που επιθυμείται να σκιάσετε. Ο σκελετός των επαγγελματικών μας ομπρελών αλλά και των διαφημιστικών είναι ανθεκτικός σε όλες τις καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες χάρη στο αλουμίνιο ειδικού κράματος που χρησιμοποιείται για το σκελετό και το σίδηρο που γαλβανίζεται ώστε να μην σκουριάζει. Τα λογότυπα δεν ξεθωριάζουν και δεν φθείρονται ενώ οι τιμές για όλων των τύπων ομπρέλας είναι πολύ χαμηλές.

Η εταιρία μας σας προσφέρει τις κατάλληλες ομπρέλες θαλάσσης για να πλαισιώσετε τις ξαπλώστρες σας σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες και για να αναδείξετε εξωτερικούς και υπαίθριους χώρους ξενοδοχείων ή και πισινών. Είναι εύκολες στην εγκατάσταση, στη μεταφορά και στην αποψίλωση τους έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων. Η συνεργασία μας με φημισμένες περιοχές και παραλίες της Κέρκυρας, όπως ο Αλμυρός, η παραλία των Ερμώνων, ο Κάβος, οι Μπενίτσες, η Παλαιοκαστρίτσα, η Κασσιόπη κ.α. αποτελούν για εμάς την καλύτερη διαφήμιση. Διαθέτουμε τους καλύτερους μηχανισμούς και αξεσουάρ, πάντα εύκολα και ευχάριστα στη χρήση τους.

Στο Λιστόν, στη γραφική Σπιανάδα και άλλες περιοχές με καφετέριες και εστιατόρια οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την παροχή διαφημιστικών και επαγγελματικών ομπρελών, ελαφρού και βαρέως τύπου αλλά και τηλεσκοπικές. Με την μεγάλη μας ποικιλία στα πανιά θα βρείτε αυτό που δένει αρμονικά με το υπέροχο τοπίο της Κέρκυρας. Τα πανιά μας έχουν ανεξίτηλα χρώματα, είναι ακρυλικά και αδιάβροχα, κατάλληλα για το χειμώνα και το καλοκαίρι αφού οι ακτίνες του ηλίου δεν επηρεάζουν την εμφάνισή τους.

Η συμμετοχή μας σε διεθνείς και φημισμένες εκθέσεις όπως αυτή του Dubai 2009, αλλά και οι εξαγωγές που πραγματοποιούμε καταδεικνύουν το μεράκι μας και τη θέληση για την παραγωγή ακόμα καλύτερων συστημάτων σκίασης.

Η μεταφορά όλων των ομπρελών (τετράγωνες, οκτάγωνες κ.λπ.) γίνονται είτε μέσω του αερολιμένα Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» είτε ακτοπλοϊκώς, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Τα προϊόντα μας τυλίγονται σε ζελατίνες και αποθηκεύονται σε ανθεκτικά κουτιά που αποτρέπουν οπουδήποτε φθορά κατά την μεταφορά.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ