2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά, το μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου στη δυτική Ελλάδα, προσφέρει τα πάντα, από μαγευτικές παραλίες μέχρι αρχαία ερείπια.

Γεμάτη αντιθέσεις και απροσδόκητη ομορφιά, συνδυάζει την πλούσια ιστορία της με την απαράμιλλη φυσική της ομορφιά, καθιστώντας την ένα παράδεισο για ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο. Εξυπηρετώντας τις ανάγκες του νησιού να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους χιλιάδες τουρίστες που την επισκέπτονται κάθε χρόνο, η REMI παρέχει, μεταφέρει και τοποθετεί επαγγελματικά συστήματα σκίασης, επαγγελματικές ξαπλώστρες και επαγγελματικές ομπρέλες.

Ξαπλώστρες και Ομπρέλες Παραλίας στην Κεφαλονιά

Οι υπέροχες παραλίες της Κεφαλονιάς ικανοποιούν όλα τα γούστα. Από τις απέραντες παραλίες με λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά στον Μούρο μέχρι την αργιλώδη πορτοκαλί άμμο στην παραλία Ξι, οι λουόμενοι απολαμβάνουν τις όμορφες ημέρες των διακοπών τους. Η REMI συνεργάζεται με επιχειρήσεις που ενοικιάζουν ξαπλώστρες και ομπρέλες παραλίας προσφέροντας πάντα τον κατάλληλο, ανάλογα με το περιβάλλον εξοπλισμό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες αλλά και να αποτελούν μια μακροπρόθεσμα βιώσιμη επιλογή. Έχοντας την καλύτερη τεχνογνωσία, μπορεί να συστήσει τα κατάλληλα μοντέλα για κάθε περιοχή, λαμβάνοντας υπόψιν τις περιβαντολλογικές συνθηκες που διαφέρουν από σημείο σε σημείο, όπως τα επίπεδα υγρασίας και την αλμύρα που μπορεί να προκαλέσει σκούριασμα στη βάση και στον σκελετό μιας ομπρέλας παραλίας όταν αυτή δεν είναι κατασκευασμένη από τα κατάλληλα υλικά. Αναλόγως την τοποθεσία μιας παραλίας, είναι σημαντικό να προβλεφθεί και ο παράγοντας άνεμος καθώς κάποιοι προσανατολισμοί είναι περισσότερο ευάλωτοι στους ισχυρούς ανέμους. Στις περιπτώσεις αυτές, οι επαγγελματικές αντιανεμικές ομπρέλες για δυνατό άνεμο είναι οι κατάλληλες. Σε μεγάλες παραλίες, που χρειάζονται μεγάλο αριθμό ομπρελών, το κόστος για μεγαλύτερο αριθμό τεμαχίων είναι πιο φθηνό. Η REMI φροντίζει να διατηρεί τις τιμές σε οικονομικό και ανταγωνιστικό επίπεδο.

Επαγγελματικές ομπρέλες πισίνας στην Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά σαν ένας μεγάλος τουριστικός προορισμός, έχει πολλά ξενοδοχεία με αξιόλογες εγκαταστάσεις σε νευραλγικές τοποθεσίες όπως το Φισκάρδο, το Αργοστόλι, το Ληξούρι, η Παλική, η Σάμη, ο Πόρος, η Σκάλα, η Άσσος με το ενετικό της κάστρο και πολλές άλλες.

Πολλά ξενοδοχεία αλλά και πολλές βίλες έχουν πισίνα για να μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους δροσερές στιγμές χαλάρωσης. Η REMI διαθέτει ομπρέλες πισίνας και βάσεις για ομπρέλες στο κατάλληλο, για την κάθε περίπτωση, μέγεθος καθώς και άνετες ξαπλώστρες πισίνας για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες την παραμονή τους στην πισίνα.

Ομπρέλες κήπου στην Κεφαλονιά

Τόσο κάποιες επιχειρήσεις όσο και ιδιώτες αξιοποιούν στο έπακρο τους κήπους τους. Στη REMI μπορείτε να κάνετε την αγορά σας σε επαγγελματικές ομπρέλες κήπου για την μέγιστη προστασία από τον ήλιο ώστε να μπορείτε εσείς και οι επισκέπτες σας να απολαμβάνετε τις ημέρες σας στους υπαίθριους χώρους.

Ομπρέλες εστιατορίου στην Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά δεν έχει μόνο μια μεγάλη ιστορία και καταπληκτικές παραλίες, αλλά και μια τεράστια γαστρονομική παράδοση. Η Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα με τρία κρέατα (τράγιο, χοιρινό και μοσχαρίσιο), η μπακαλιαρόπιτα που είναι ακόμα πιο νόστιμη με πράσσο και κολοκύθα, τα τσιγαρίδια με χόρτα εποχής, το μοσχάρι προκάδο με σκόρδο και γαρύφαλλο είναι μόνο κάποια από τα παραδοσιακά πιάτα που γεύεται κανείς στην Κεφαλονιλα. Και μη ξεχνάμε τα παραδοσιακά γλυκίσματα. Οι μάντολες από καραμελωμένα αμύγδαλα, η μυστόπιτα και το παστοκύδωνο δίνουν μια γλυκειά νότα μετά από το γεύμα ή το δείπνο. Στα εστιατόρια της Κεφαλονιάς, που κάθε σεζόν γεμίζουν από εύθυμους πελάτες, παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις με επαγγελαματικά συστήματα σκίασης αλλά και επαγγελματικές ομπρέλες. Οι επιχειρήσεις εστίασης μπορούν να επιλέξουν και διαφημιστικές ομπρέλες για την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης τους.

Ομπρέλες καφετέριας και μπαρ στην Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά σφύζει από ζωή όλες τις εποχές του χρόνου. Στα πολλά καφέ και μπαρ του νησιού, ο κόσμος συρρέει από νωρίς. Σε τέτοιες επιχειρήσεις, διατίθενται τηλεσκοπικές ομπρέλες αλλά και ομπρέλες σε μεγάλο μέγεθος που φτάνει μέχρι και τα 42 τετραγωνικά μέτρα. Για τις ηλιόλουστες ημέρες του χειμώνα, διατίθενται επαγγελματικές λύσεις για θέρμανση στην ομπρέλα Οι επαγγελματικές ομπρέλες της REMI βγαίνουν σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων αλλά και χρωμάτων, ώστε να κάνουν μια επιχείρηση περισσότερο ελκυστική στα μάτια των πελατών.

Στη REMI θα βρείτε επαγγελματικές ομπρέλες όλων των τύπων (για παραλία, πισίνα, κήπο, εστιατόριο, καφέ μπαρ κ.α.), με πολλες επιλογές σε μέγεθος, σχήμα, υφάσματα και χρώματα. Η υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας θα σας βοηθήσει στο να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρηση ή την οικία σας σε καλές και ανταγωνιστικές τιμές ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της θα αναλάβει την τοποθέτηση και εγκατάσταση των επαγγελματικών συστημάτων σκίασης και των επαγγελματικών ομπρελών. Τα επαγγελματικά συστήματα σκίασης, οι επαγγελματικές ξαπλώστρες και οι επαγγελματικές ομπρέλες της REMI αποτελούν μια επιλογή που με τη σωστή συντήρηση θα είναι μια μακροπρόθεσμα βιώσιμη επιλογή.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ