2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Καβάλα

Η REMI δραστηριοποιείται στην κατασκευή και την προμήθεια συστημάτων σκίασης, ομπρελών και τεντών σε όλη την Ελλάδα και στην πόλη της Καβάλας. Εδώ και πολλά χρόνια συνεργαζόμαστε με τις πιο φημισμένες καφετέριες, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς χώρους και χώρους εστίασης στη Καβάλα και στο γραφικό λιμάνι της. Στην ευρύτερη περιοχή παρέχουμε τις καλύτερες επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες θαλάσσης σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες στις χαμηλότερες τιμές αγοράς.

Η 27χρονη εμπειρία μας, μας έχει οδηγήσει στην κατασκευή άρτιων συστημάτων σκίασης και ομπρελών που αντέχουν στο χρόνο και δεν επηρεάζονται από τις εκάστοτε κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες. Ο σκελετός των επαγγελματικών και των διαφημιστικών ομπρελών κατασκευάζεται από ένα ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πέραν του κλασικού λευκού έτσι ώστε να ταιριάζει με τον χώρο που θέλετε να σκιάσετε.

Τα πανιά και τα υφάσματα στις ομπρέλες μας που χρησιμοποιούμε είναι ακρυλικά, αδιάβροχα και έχουν ανεξίτηλα χρώματα. Δεν επηρεάζονται από το χαλάζι, τη βροχή, την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία παραμένοντας σαν καινούρια πάρα τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος.

Η εταιρία μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει με τον εξωτερικό χώρο που θέλετε να αναδείξετε λαμβάνοντας πάντα υπόψη την αρχιτεκτονική της γραφικής Καβάλας και του λιμανιού της.

Τα λογότυπα στις διαφημιστικές ομπρέλες μας παραμένουν πάντα ζωντανά χωρίς να επηρεάζονται από κλιματολογικούς παράγοντες χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε. Οι βάσεις, λόγω της κατασκευής τους ευθυγραμμίζονται χωρίς κόπο ενώ η εγκατάσταση, η μεταφορά και η αποψίλωσή τους γίνεται πολύ εύκολα. Ο μηχανισμός που επιτρέπει στην ομπρέλα να ανοίγει και να κλείνει είναι ιδιαίτερα εύχρηστος ενώ τα πλαστικά εξαρτήματα είναι από αντιστατικό πολυπροπυλένιο.

Στην Καβάλα προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις σε σπίτια με αυλή, πισίνα, βεράντα, μπαλκόνι κήπο και οποιονδήποτε εξωτερικό και υπαίθριο χώρο θέλετε να αναδείξετε. Η τεράστια γκάμα των ομπρελών που διαθέτουμε (πολύγωνες, τετράγωνές, ελαφρού τύπου, ομπρέλες βαρέως τύπου, τηλεσκοπικές κλπ), μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας και στο εξωτερικό ενώ μετέχουμε στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις (Dubai 2009). Η μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια οδικώς αλλά και αεροπορικώς μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καβάλας Μέγας Αλέξανδρος.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ