2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Καλαμάτα

Η εταιρία μας έχοντας μια 27χρονη πορεία στο χώρο των συστημάτων σκίασης, των ομπρελών και των τεντών, δραστηριοποιείται σχεδόν σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Στην Καλαμάτα συνεργαζόμαστε με πολλές καφετέριες, ξενοδοχεία με ή χωρίς πισίνα, εστιατόρια, χώρους εστίασης, εκθεσιακά περίπτερα κλπ. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη την ιδιαίτερη ομορφιά της Καλαμάτας, του ιστορικού της κέντρου και του γραφικού της λιμανιού, σας προσφέρουμε τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομπρέλες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Προσφέρουμε τις καλύτερες επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες για να σκιάσετε και να αναδείξετε κάθε εξωτερικό και υπαίθριο χώρο. Ακόμη μπορείτε να βρείτε ομπρέλες θαλάσσης οι οποίες θα πλαισιώσουν τέλεια όλων των ειδών τις ξαπλώστρες σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Η REMI, γνωστή για την ποιότητα των συστημάτων σκίασης χρησιμοποιεί για την κατασκευή του σκελετού των ομπρελών ένα ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς. Ο σκελετός εκτός του λευκού, διατίθεται σε πληθώρα χρωμάτων ώστε να ταιριάζει με την αισθητική του χώρου που θέλετε να σκιάσετε. Χάρη στην κατασκευαστική του ποιότητα δεν επηρεάζεται από κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες όπως υγρασία, βροχές κλπ.

Ο μηχανισμός για το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και ανθεκτικός. Ειδικά σε πολυσύχναστους χώρους όπως αυτοί που διαθέτουν πισίνα, οργανωμένες πλαζ, παραλίες και ξενοδοχεία όπου οι ομπρέλες ανοίγουν και κλείνουν συνεχώς, ο μηχανισμός μας εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της ομπρέλας ενώ τα πλαστικά εξαρτήματα είναι από αντιστατικό πολυπροπυλένιο.

Τα πανιά και τα υφάσματα στις διαφημιστικές και τις επαγγελματικές ομπρέλες είναι ακριλικά, αδιάβροχα και έχουν ανεξίτηλα χρώματα. Διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων ενώ τα λογότυπα των διαφημιστικών ομπρελών μένουν πάντα αναλλοίωτα χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε. Τα πανιά και τα υφάσματα δεν επηρεάζονται από βροχές, υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία, χαλάζι και αντιστέκονται στις φθορές στου χρόνου μένοντας πάντα σαν καινούρια. Οι βάσεις των ομπρελών είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε η μεταφορά, η εγκατάσταση και η αποψίλωσή τους να γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Στην Καλαμάτα αναλαμβάνουμε την προμήθεια συστημάτων σκίασης και ομπρελών και σε σπίτια με εξωτερικούς και υπαίθριους χώρους όπως βεράντες, αυλές, μπαλκόνια, κήπους κλπ. προσφέροντας τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Η εταιρία μας παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον όλες τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις σχετικά με τα συστήματα σκίασης συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις (Dubai 2009), ενώ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στο εξωτερικό.

Η μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται οδικώς αλλά και μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ