2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Χαλκίδα

Στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, τη Χαλκίδα, η REMI παρέχει, μεταφέρει και τοποθετεί επαγγελματικά συστήματα σκίασης και επαγγελματικές ομπρέλες διαφόρων τύπων σε οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές.

Μία πόλη δεκάδων χιλιάδων κατοίκων, η Χαλκίδα έχει πληθώρα επιχειρήσεων εστίασης για όλα τα γαστρονομικά γούστα και καθώς βρίσκεται μόλις 80 χιλιόμετρα από την Αθήνα, την επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες για να τιμήσουν την τοπική σπεσιαλιτέ που δεν είναι άλλη από τα όστρακα. Γυαλιστερές ψητές ή ωμές, χτένια, φούσκες, κυδώνια, στρόμπια, φούσκες, πίνες αλλά και φρέσκα ψάρια έχουν την τιμητική τους και σε ποικιλία μοναδική σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι κρεατόφιλοι μπορούν να απολαύσουν τον κόκορα με τα χοντρά μακαρόνια, άλλο ένα πιάτο κατατεθέν της Εύβοιας αλλά και κατσικάκι ψητό. Με τόσο κόσμο να συρρέει από νωρίς καθημερινά για φαγητό, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ομπρέλες εστιατορίων που ανοίγουν και κλείνουν εύκολα χωρίς να ενοχλούνται οι πελάτες. Η REMI διαθέτει τηλεσκοπικές ομπρέλες σε πολλά μεγέθη που φθάνουν μέχρι τα 42 τετραγωνικά μέτρα. Οι επιχειρηματίες μπορούν να επιλέξουν διαφημιστικες ομπρέλες έτσι ώστε το λογότυπο τους να προβάλλεται δυναμικά. Για τον χειμώνα που η θερμοκρασία πέφτει αισθητά, η REMI διαθέτει επαγγελματικές λύσεις με θερμαντικά σώματα για ομπρέλες που εξασφαλίζουν την άνετα παραμονή των πελατών στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης.

Στα δεκάδες ξενοδοχεία και βίλες που διαθέτουν πισίνα στην όμορφη αυτή πόλη, προτείνονται ομπρέλες πισίνας με 100% ακρυλικό ύφασμα και πιστοποιημένο δείκτη προστασίας για την μέγιστη προστασία των επισκεπτών από την ηλιακή ακτινοβολία. Ιδιαίτερα για τα ξενοδοχεία, η REMI προσφέρει και τοποθετεί μεγάλες ομπρέλες υπερβαρέος τύπου σε διάφορα σχήματα (τετράγωνες, ορθογώνιες ακόμα και εξατομικευμένες) και χρώματα, καθώς και ομπρέλες πολυτελείας και βάσεις για ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη. Η εταιρεία διαθέτει και ξαπλώστρες πολυτελείας για να μπορούν οι επισκέπτες να απολαμβάνουν άνετα την διαμονή τους στον χώρο της πισίνας. Τα ξενοδοχεία μπορούν επίσης να επιλέξουν ομπρέλες πολυτελείας με το λογότυπο τους.

Για τις επιχειρήσεις αλλά και τους ιδιώτες που διαθέτουν κήπο, διατίθενται επαγγελματικές ομπρέλες κήπου οι οποίες κατασκευάζονται από 100% ακρυλικό, αδιάβροχο, ανθεκτικό και ανεξίτηλο ύφασμα οι οποίες εγγυώνται την μεγαλύτερη δυνατή προστασία από τον καυτό ήλιο αλλά και από την καλοκαιρινή αναπάντεχη βροχή. Τα διαφόρων τύπων υφάσματα βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις έτσι ο κάθε ένας να διαλέξει την απόχρωση που του ταιριάζει.

Γνωστό σημείο συνάντησης τόσο των Χαλκιδαίων όσο και των χιλιάδων επισκεπτών, είναι η παραλία. Ένας γραφικός πεζόδρομος κατά μήκος της προκυμαίας στον οποίον είναι παρατεταγμένες δεκάδες καφετέριες και επιχειρήσεις εστίασης. Εκεί τα μαγαζιά σφύζουν από ζωή καθημερινά, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και όλες τις εποχές. Η διασκέδαση στην Χαλκίδα όμως δεν περιορίζεται μόνο στην παραλία καθώς σε ολόκληρη την πόλη μπορεί κανείς να βρει καφετέριες και μπαρ για όλα τα γούστα. Για τα καφέ και τα μπαρ της Χαλκίδας, η εταιρεία διαθέτει επαγγελματικές τηλεσκοπικές ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη και υφάσματα αλλά και σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που εξασφαλίζουν την αισθητική ανάταση των επιχειρήσεων αυτών. Για τις κρύες ημέρες και νύχτες, η REMI προτείνει τα θερμαντικά σώματα που ενσωματώνονται στις ομπρέλες για καφετέριες.

Η Χαλκίδα, σαν άξια πρωτεύουσα της Εύβοιας, έχει και εκπληκτικές παραλίες τις οποίες επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες τα καλοκαίρια. Από τις πιο δημοφιλείς είναι οι Αλυκές, μια τεράστια παραλία γεμάτη από beach bar, ο Άγιος Μηνάς με την ψιλή άμμο, η απόμερη Καντιλέζα, το Κουρέντι, η πάλαι πότε «αρχόντισσα» της Χαλκίδας παραλία Σουβάλα, η παραλία Αστέρια και πολλές άλλες. Η REMI συνεργάζεται με επιχειρήσεις που ενοικιάζουν ξαπλώστρες και ομπρέλες παραλίας προσφέροντας πάντα τον κατάλληλο, ανάλογα με το περιβάλλον, εξοπλισμό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Στην REMI οι ομπρέλες παραλίας κατασκευάζονται με επιλεγμένες, υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες όπως είναι, το αλουμίνιο μεγάλης σκληρότητας αλλά και τα ακρυλικά αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα με υψηλό δείκτη προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) από τα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Η εταιρεία, διαθέτοντας μια δυνατή, πολυετή τεχνογνωσία, μπορεί να συστήσει τα κατάλληλα μοντέλα για κάθε περιοχή, λαμβάνοντας υπόψιν τις περιβαντολλογικές συνθηκες που διαφέρουν από μέρος σε μέρος, όπως το ποσοστό στα επίπεδα υγρασίας αλλά και την αλμύρα που μπορεί να προκαλέσει σκούριασμα στη βάση και στον σκελετό μιας ομπρέλας παραλίας όταν αυτή δεν είναι κατασκευασμένη από τα κατάλληλα υλικά. Αναλόγως τον προσανατολισμό στην τοποθεσία μιας παραλίας, είναι σημαντικό να προβλεφθεί και ο παράγοντας άνεμος καθώς κάποιες τοποθεσίες είναι περισσότερο ευάλωτες στους ισχυρούς ανέμους. Στις περιπτώσεις αυτές, οι επαγγελματικές αντιανεμικές ομπρέλες για δυνατό άνεμο είναι αυτές που προτείνονται. Οι επαγγελματικές ανακλινώμενες ξαπλώστρες αλουμινίου της REMI, εγγυώνται την απόλυτη άνεση έτσι ώστε σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές ομπρέλες παραλίας με υψηλό δείκτη προστασίας, οι λουόμενη να απολαμβάνουν με άνεση και ασφάλεια τα καλοκαιρινά τους μπάνια.

Στη REMI θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας σε επαγγελματικές ομπρέλες όλων των τύπων (για παραλία, πισίνα, κήπο, εστιατόριο, καφέ μπαρ κ.α.), με πολλες επιλογές σε μέγεθος, σχήμα (τετράγωνες, ορθογώνιες, ακόμα και εξατομικευμένες ομπρέλες), υφάσματα και χρώματα, αλλά και επαγγελματικές ξαπλώστρες. Η υψηλή και πολυετής τεχνογνωσία και εμπειρία της εταιρείας θα σας βοηθήσει στο να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρηση ή την οικία σας σε φθηνές και ανταγωνιστικές τιμές ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της θα αναλάβει την τοποθέτηση και εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση των επαγγελματικών ομπρελών. Οι επαγγελματικές ξαπλώστρες και οι επαγγελματικές ομπρέλες της REMI αποτελούν μια επιλογή που με τη σωστή και συνεπή συντήρηση θα είναι μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη επένδυση.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ