2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Γλυφάδα

Η REMI εδώ και 27 χρόνια πρωτοπορεί στη κατασκευή και το σχεδιασμό επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών προσφέροντας τα καλύτερα συστήματα σκίασης και στην περιοχή της Γλυφάδας, του Αλίμου, της Βούλας, του Ελληνικού και της Βουλιαγμένης. Τα συστήματα σκίασης μας ενδείκνυνται για πλαζ και παραλίες, καφετέριες, εκθεσιακούς χώρους, κήπους, ξενοδοχεία, πισίνες, βεράντες και όλους τους υπαίθριους χώρους που θέλετε να αναδείξετε ακόμα και στο σπίτι σας.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει αξεπέραστο service και κατασκευαστική ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η μεγάλη γκάμα επαγγελματικών ομπρελών που διαθέτουμε μπορεί να καλύψει υπαίθριους χώρους catering και εκδηλώσεων μεγάλης και μικρής έκτασης. Τα συστήματα σκίασης και οι τέντες είναι εξοπλισμένα με τα καλύτερα πανιά, ικανά να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς να φθείρονται και να ξεθωριάζουν, ακόμα και όταν πλαισιώνουν ξαπλώστρες σε παραλία.

Οι ομπρέλες μας είναι εύκολες στην εγκατάσταση και μεταφέρονται γρήγορα από τη βάση τους σε μια άλλη. Ιδιαίτερα στη παραλία της Γλυφάδας και σε υπαίθριους χώρους είναι πολύ σημαντική η μεταφορά και τοποθέτηση των ομπρελών, χωρίς καμία απολύτως δυσκολία και χωρίς χρονοτριβή. Οι μηχανισμοί είναι εύχρηστοι και ευχάριστοι φτιαγμένοι να αντέχουν στο χρόνο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι ομπρέλες διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων ενώ για το σκελετό χρησιμοποιούμε αλουμίνιο ειδικού κράματος και σίδηρο το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή σκουριάς. Οι τιμές μας παραμένουν σταθερά χαμηλές σε όλη την περιοχή της Γλυφάδας, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους, είτε για το σπίτι σας.

Τα πανιά έχουν ανεξίτηλα χρώματα, διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα και είναι αδιάβροχα. Στις διαφημιστικές ομπρέλες το λογότυπο παραμένει αναλλοίωτο χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε (μεταξοτυπία και ψηφιακή εκτύπωση). Μαζί μπορούμε να βρούμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας λαμβάνοντας πάντα υπόψη το περιβάλλοντα χώρο και τις τάσεις που κυριαρχούν στη Γλυφάδα, στη Βούλα, στη Βουλιαγμένη, στο Ελληνικό και στον Άλιμο έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα συστήματα σκίασης γι’ αυτό και έχει συμμετάσχει σε μία σειρά εκθέσεων όπως το Dubai 2009. Στην περιοχή της Γλυφάδας χαίρουμε της εμπιστοσύνης των μεγαλύτερων ξενοδοχείων, καφετεριών, εκθεσιακών κέντρων, οργανωμένων πλαζ αλλά και εξωτερικών αιθουσών εκδηλώσεων και catering. Οι ομπρέλες και οι τέντες μας μπορούν να αναδείξουν κάθε εξωτερικό χώρο του καταστήματος ή της οικίας σας.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ