2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Χανιά

Η εταιρεία REMI ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στον τομέα των ομπρελών, επικεντρώνοντας την προσοχή της σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Ελλάδας, τα Χανιά.
Επαγγελματικές Ομπρέλες, Χανιά

Η μακροχρόνια συνεργασία που έχει διαμορφωθεί μεταξύ μας βασίζεται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, την οικονομική προσέγγιση, την τεχνική υποστήριξη και την ανταγωνιστική πολιτική τιμών που προσφέρουμε. Καθ’ όλη αυτήν την πορεία, έχουμε αφιερώσει την προσοχή μας στην χοντρική αγορά, γνωρίζοντας έτσι καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τις ειδικές ανάγκες κάθε επαγγελματία. Είτε πρόκειται για ξενοδόχους που επιθυμούν να παρέχουν σκιά σε ξαπλώστρες σε παραλίες ή πισίνες, είτε για μπαρ, καφετέριες ή εστιατόρια που χρειάζονται τηλεσκοπικές ομπρέλες για την σκίαση και την προστασία από τη βροχή, έχουμε την ιδανική λύση που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Οι ομπρέλες χρησιμοποιούνται ευρέως από επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, ειδικά στο γραφικό και εκπληκτικά όμορφο κέντρο των Χανίων, αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές, όπως η Σούδα, ο Πλατανιάς, ο Σταυρός, το Πιθάρι, ο Καλαθάς, ο Κίσσαμος, η Παλαιόχωρα, η Αγία Ρουμέλη, οι Μουρνιές, οι Καλύβες, τα Κουνουπιδιανά και πολλές ακόμα. Ομπρέλες υψηλής ποιότητας, για αποτελεσματική σκίαση έχουν τοποθετηθεί στις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας, όπως το Ελαφονήσι, η Φαλάσαρνα, τα Γλυκά Νερά, ο Καλαθάς, ο Σταυρός, το Μαράθι και πολλές άλλες παραλίες που ξεχωρίζουν.

Επιπρόσθετα, διαφημιστικές ομπρέλες με εκτυπώσεις μεταξοτυπίας είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να προβληθεί το λογότυπο της επιχείρησής σας και να γίνει μια όμορφη και εμφανής διαφήμιση στους περαστικούς. Η εκτύπωση γίνεται στα βολάν (συναντάται και ως γλώσσα) περιμετρικά της ομπρέλας ή στα τρίγωνα της ομπρελάς. Με τη χρήση διαφημιστικών ομπρελών, μπορείτε να κατακτήσετε το ενδιαφέρον του κοινού και να προωθήσετε το brand σας με μοναδικό και καλαίσθητο τρόπο.

Επιλέγοντας ηλεκτρικά αξεσουάρ στις ομπρέλες βαρέως τύπου, όπως οι σειρές Armonia, Horizon και Astra, μπορείτε να φωτίσετε τον εξωτερικό σας χώρο και να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό ή έναν φωτεινό εξωτερικό χώρο. Τα ένταση του φωτός ρυθμίζεται με τη χρήση τηλεχειριστηρίου, και μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα με ξεκούραστο φωτισμό ή ένα φωτεινό εξωτερικό περιβάλλον. Στις ομπρέλες μπορούν να τοποθετηθούν και 4 σόμπες υπέρυθρης ακτινοβολίας ισχύος 2 KW, οι οποίες προστατεύουν τους πελάτες σας από το κρύο.

Η αισθητική αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στα εστιατόρια και τα μπαρ. Έτσι, η REMI προσφέρει τις σειρές βαρέως τύπου Armonia, Aegean, Horizon και Astra με κρυφό μηχανισμό, έτσι ώστε να εναρμονίζονται με την αισθητική του χώρου. H κατασκευή γίνεται εξ ολοκλήρου στο προηγμένο μηχανουργείο της REMI, όπου διαθέτουμε εξελιγμένα συστήματα ηλεκτροστατικής βαφής. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε τον σκελετό και όλα τα εξαρτήματα σε RAL χρώματα που θα υποδείξει ο κάθε πελάτης.

Απολαύστε ένα σουβλάκι στα πιο μερακλίδικα σουβλατζίδικα της μεγαλονήσου και αφεθείτε στην αυθεντική γεύση των πιάτων. Θα γευτείτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ταβέρνες που βρίσκονται δίπλα στο κύμα, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις ρακές και την τοπική κουζίνα σε ρακάδικα, υπό τους ήχους της κρητικής λύρας. Αναζωογονηθείτε με δροσιστικά ποτά σε κοσμοπολίτικα cocktail-bar ή απολαύστε μοναδικές ποικιλίες καφέ σε καφετέριες. Και φυσικά, απολαύστε το μπάνιο σας στη θάλασσα και φυσικά όλα τα παραπάνω κάτω από την σκιά των επαγγελματικών ομπρελών της REMI.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ