2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Αθήνα

Η REMI για σχεδόν 27 χρόνια αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την ανάδειξη των εξωτερικών σας χώρων, προσφέροντας άριστα συστήματα σκίασης, διαφημιστικές και επαγγελματικές ομπρέλες και τέντες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δραστηριοποιούμαστε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο κέντρο της Αθήνας σε περιοχές όπως το Γκύζη, το Παγκράτι, η Κυψέλη, τα Πετράλωνα, τα Πατήσια, ο Νέος Κόσμος, οι Αμπελόκηποι κ.α.
Επαγγελματικές Ομπρέλες, Αθήνα

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των συστημάτων σκίασης μας δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε κάθε φορά τις καταλληλότερες λύσεις για την καφετέρια, το εστιατόριο, το ξενοδοχείο, τις αίθουσες catering, τα εκθεσιακά κέντρα και για όλους τους χώρους εστίασης που διαθέτουν πισίνα, εξωτερικούς και υπαίθριους χώρους.

Επίσης μέσα από τα προϊόντα και την μεγάλη μας ποικιλία μπορείτε να σκιάσετε την βεράντα, την αυλή και τον κήπο του σπιτιού σας δημιουργώντας εστίες δροσιάς και χαλάρωσης όλο το καλοκαίρι, με πολύ μικρό κόστος. Είναι πολύ σημαντικό για τους κατοίκους της Αττικής και ιδιαίτερα του κέντρου της Αθήνας όπως στη Κυψέλη, στο Γκύζη, στους Αμπελόκηπους, στο Νέος Κόσμο, στα Πατήσια, στα Πετράλωνα, στο Παγκράτι να έχουν πρόσβαση σε μέρη που σκιάζονται επαρκώς, ξεφεύγοντας από τους εσωτερικούς χώρους που προκαλούν πλήξη, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες μας είναι απολύτως ασφαλείς και ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες. Δεν επηρεάζονται από ανέμους, υγρασία βροχή και από την ακτινοβολία του ηλίου. Τα χρώματα παραμένουν πάντα ζωντανά ενώ οι βάσεις στήριξης εξασφαλίζουν την ευθυγράμμιση της ομπρέλας. Η εγκατάσταση, η μεταφορά και η αποψίλωση της γίνεται εύκολα και γρήγορα, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στους γρήγορους ρυθμούς του επαγγελματικού σας χώρου ενώ οι μηχανισμοί είναι εύχρηστοι και τεχνικά άρτιοι.

Ο σκελετός διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας. Επίσης για την κατασκευή του σκελετού χρησιμοποιείται ένα ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς.

Με την ίδια ακριβώς τεχνογνωσία κατασκευάζονται και οι διαφημιστικές ομπρέλες. Τα πανιά και τα υφάσματα είναι ακριλικά με ανεξίτηλα χρώματα ενώ τα λογότυπα δεν ξεθωριάζουν ποτέ αντέχοντας στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Η εταιρία μας έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς, έχει επεκτείνει τις εργασίες της και στο εξωτερικό ενώ συμμετέχει σε όλες τις σημαντικές διεθνείς εκθέσεις. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας έχουμε καταφέρει να σας προσφέρουμε άψογη ποιότητα και service σε πολύ χαμηλές τιμές.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ