2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες – Προσφορές

Η εταιρεία Remi προσφέρει συχνά σε δελεαστικές τιμές ολοκληρωμένα προϊόντα σκίασης και ανταλλακτικά τα οποία παράγονται από την ίδια την εταιρεία.

Ειδικότερα στις προσφορές που υπάρχουν κατά καιρούς, μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές ομπρέλες διαφόρων μεγεθών και σχημάτων όπως στρογγυλές, τετράγωνες, παραλληλόγραμμες, ομπρέλες για την καφετέρια, το εστιατόριο, την πισίνα, το ξενοδοχείο, μέχρι και ομπρέλες για τον κήπο, το μπαλκόνι, τη βεράντα αλλά και ομπρέλες παραλίας ή ομπρέλες θαλάσσης πάντα με την αψεγάδιαστη ποιότητα κατασκευής που μόνο η Remi ξέρει να εφαρμόζει στα προϊόντα που παράγει.

Στα προϊόντα προσφορών που κατά καιρούς διαθέτει η Remi υπάρχουν και ανταλλακτικά, όπως μεμονωμένα υφάσματα ομπρελών σε διάφορες διαστάσεις και χρωματισμούς τα οποία είναι κατασκευασμένα για τους σκελετούς που παράγει η Remi.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές των προϊόντων για τις καλύτερες δυνατές τιμές σε επαγγελματικές ομπρέλες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2299 0 48900

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ