2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες λαϊκής

Οι Ομπρέλες Λαϊκής είναι επαγγελματικός εξοπλισμός σκίασης που σκοπό έχουν να σκιάσουν τους εμπόρους σε παζάρια και υπαίθριες αγορές.

Οι ομπρέλες που απευθύνονται στις λαϊκές αγορές είναι εναρμονισμένες και συνδυάζονται άριστα με τους πάγκους μαναβικής. Τα συνηθισμένα μεγέθη για τις ομπρέλες λαϊκών αγορών είναι οι Aeolus 3×3, 4×3 και 3×2 μέτρα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα μεγέθη ανάλογα με τον χώρο που πρέπει να προστατευτεί από τη βροχή και τον ήλιο, ώστε να καλύπτονται οι διάφορες ανάγκες των πελατών.

Τι να προσέξετε επιλέγοντας επαγγελματικές ομπρέλες για την λαϊκή αγορά:

  • Επιλέξτε ομπρέλες με πανί 100% ακρυλικό που προστατεύουν εσάς, τους πελάτες σας και τα προϊόντα σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτινοβολίες και από τη βροχή. Το ακρυλικό ύφασμα αποτελεί την κορυφαία επιλογή για κατασκευές σκίασης (τέντες κλπ.) και εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και αντοχή.
  • Επιλέξτε βαριά βάση από μπετόν ή τον αξιόπιστο συνδυασμό monoblock μπετόν που εξασφαλίζει την απόλυτη σταθερότητα, ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και ισχυρούς ανέμους. Μην αφήνετε τίποτα να επηρεάσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της κατασκευής σας!
  • Δώστε σημασία στην κατάλληλη μέτρηση του χώρου που έχετε στη διάθεσή σας, ώστε να κάνετε την ιδανική επιλογή ανάμεσα στα διάφορα μεγέθη και συνδυασμούς μοντέλων. Εκμεταλλευτείτε πλήρως τον δυναμικό χώρο και εξασφαλίστε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες και θα βελτιώσει την επισκεψιμότητα.
  • Επιλέξτε μια ομπρέλα με γρήγορο και εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο, για να εξασφαλίσετε άνετη και άμεση προστασία σε κάθε στιγμή. Ο ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός με βαρούλκο (ράουλα και σχοινί) εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία και αξιοπιστία.

Δημιουργήστε μια λειτουργική και προσεγμένη κατασκευή χρησιμοποιώντας ομπρέλες στις λαϊκές αγορές. Ανακαλύψτε τις ομπρέλες λαϊκής αγοράς που σας προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές και οικονομικές τιμές! Προσφέρουν απόλυτη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τη βροχή, ενώ η υψηλής ποιότητας κατασκευή τους συνδυάζεται με ανταγωνιστικές τιμές. Επωφεληθείτε από αυτήν την ευκαιρία και αποκτήστε ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας προσφέρει αξιόπιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Τα υφάσματά τους είναι φτιαγμένα από πολυεστερικά ή ακρυλικά υλικά, τα οποία έχουν συγκεντρωμένες προδιαγραφές UV προστασίας, εξασφαλίζοντας έτσι ασφάλεια και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Οι επαγγελματικές ομπρέλες στις λαϊκές αγορές συνήθως έχουν τρία χρώματα: κόκκινο, πράσινο και μπλε. Επιπλέον, ο σκελετός τους είναι υπερβαρέως τύπου, φτιαγμένος από γαλβανισμένη σωλήνα μεγάλης διαμέτρου και διατομής, ο οποίος έχει υποβληθεί σε κατάλληλη χημική προεπεξεργασία για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Επιπλέον, ο σκελετός είναι βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή σε λευκό RAL ή σε όποιο χρώμα υποδεικνύει ο πελάτης, προσδίδοντας αισθητική αξία και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες. Η παραπάνω σχολαστική διαδικασία καθιστά τον σκελετό πιο ανθεκτικό στην αλμύρα, στην υγρασία και στη βροχή, συμβάλλοντας στη μακροζωία του προϊόντος. Η σωστή επιλογή προμηθευτή για τις ομπρέλες λαϊκής μπορεί να συνδυάσει τις χαμηλότερες τιμές με τα καλύτερα υλικά και την ποιοτικότερη κατασκευή.

Οι ομπρέλες μας είναι κατασκευασμένες με προσοχή στην λεπτομέρεια και χρησιμοποιούνται συνήθως σε συνδυασμό με τραπέζια, πάγκους και ράφια για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό περιβάλλον. Η εργονομική κατασκευή μας εξασφαλίζει άνετη χρήση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αισθητική που θα τραβήξει τα βλέμματα των πελατών.

Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν θήκες αποθήκευσης για την ευκολότερη μεταφορά τους. Επιπλέον, οι ομπρέλες REMI παρέχουν υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη, όπως ανταλλακτικά, επισκευή και αντικατάσταση των υφασμάτων, για να διατηρούνται σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

Λαϊκές αγορές και αγορές μαναβικής, με σημαντική επισκεψιμότητα και ανάγκη συστημάτων σκίασης: Ρέντη, Πατησία, Κυψέλη, Βοτανικός, Παγκράτι, Αμπελόκηπος, Άνω Πατήσια, Καλλονή, Πετράλωνα, Σεπόλια, Ιλίσια και Εξάρχεια.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ