2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Πόσα μποφόρ αντέχει μία ομπρέλα;

Στόχος μιας επαγγελματικής ομπρέλας ή μιας ομπρέλας κήπου είναι να μπορέσει να βγει αλώβητη μέσα από το χρόνο και τις καταπονήσεις που δέχεται από τον ήλιο, τη βροχή και τον αέρα. Όμως πόσα μποφόρ μπορεί να αντέξει πραγματικά μια επαγγελματική ομπρέλα REMI;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι λίγο πολύπλοκη μιας και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες οι οποίοι έχουν να κάνουν κυρίως με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ομπρέλας που έχετε επιλέξει. Έτσι σημαντικό ρόλο παίζουν το βάρος της ομπρέλας αν είναι δηλαδή ελαφρού ή βαρέως τύπου, το μέγεθος της ομπρέλας και το σχήμα της. Επιπλέον μεγάλη σημασία έχει ο τύπος της βάσης που χρησιμοποιείται για τη στήριξη της ομπρέλας αν είναι δηλαδή βιδωτή η βάση ή βάση με μπετό.

Για να αυξήσετε την αντοχή της ομπρέλας σας στον άνεμο θα πρέπει να την έχετε πάντα κλειστή όταν υπάρχει αέρας. Όμως αυτό πολλές φορές δεν είναι εφικτό είτε γιατί το έχετε ξεχάσει είτε γιατί δεν είστε εκεί. Οι επαγγελματικές ομπρέλες REMI είναι κατασκευασμένες από αντιανεμικά πανιά τα οποία είναι ραμμένα μεταξύ τους  με κλωστές αντοχής, ενώ η κατασκευή της ίδιας της ομπρέλας είναι τέτοια ώστε να προσφέρει τη μέγιστη αντιανεμική προστασία χάρη στους ειδικούς αεραγωγούς που έχει στην κορυφή της.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες που θα βρείτε από την εταιρεία μας σε προσιτές τιμές διαθέτουν όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε ανέμους 6 – 7 μποφόρ χωρίς να υποστούν ζημιές. Όπως όμως αναφέραμε και προηγουμένως όλα αυτά εξαρτώνται από μια σειρά παραγόντων που έχουν να κάνουν με την κατασκευή της ίδιας της ομπρέλας και τον τύπο της.

Επιλέγοντας μια από τις επώνυμες ομπρέλες REMI έχετε εγγυημένη προστασία όχι μόνο από τον αέρα αλλά και όλες τις καιρικές συνθήκες.  Και το σπουδαιότερο είναι ότι οι τιμές των ομπρελών που αντέχουν τέτοιες καταπονήσεις βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ