2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Πώς επιλέγω την κατάλληλη ομπρέλα για τον κήπο μου;

Κανένας κήπος που σέβεται τον εαυτό του δεν είναι ολοκληρωμένος χωρίς μια επαγγελματική ομπρέλα. Οι ομπρέλες αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης ενός λειτουργικού κήπου και η προστασία που προσφέρουν από τον ήλιο, τον αέρα και τη βροχή είναι αδιαμφισβήτητη. Όμως για να τα έχουμε όλα αυτά σε συνδυασμό με αντοχή στο χρόνο και προσιτή τιμή πρέπει να επιλέξουμε σωστά την ομπρέλα μας. Για να δούμε λοιπόν μερικά σημεία που πρέπει να έχουμε υπόψιν στις ομπρέλες κήπου πριν προχωρήσουμε στην τελικά επιλογή:

Σχήμα και μέγεθος ομπρέλας

Για να διαλέξετε το σωστό μέγεθος θα πρέπει να μετρήσετε πόση σκιά χρειάζεστε. Πάρτε λοιπόν το μέτρο ή την μεζούρα στο χέρι και ξεκινήστε. Αν θέλετε να καλύψετε αρκετό χώρο ώστε όχι μόνο να σκιάζετε το τραπέζι σας αλλά και ένας χώρος για να παίζουν τα παιδιά θα πρέπει να επιλέξετε μια αρκετά μεγάλη ομπρέλα. Συνήθως το ύψος μιας επαγγελματικής ομπρέλας κατάλληλης για κήπο κυμαίνεται στα 2 με 2,5 μέτρα. Για να έχετε επαρκή σκιά γύρω από το τραπέζι θα πρέπει να υπολογίσετε να υπάρχει σκιά περίπου ένα μέτρο γύρω από αυτό. Το σχήμα της ομπρέλας θα πρέπει να είναι αντίστοιχο με αυτό του τραπεζιού ώστε να έχετε το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Βάση ομπρέλας

Η βάση της ομπρέλας αποτελεί απαραίτητο εξάρτημα ώστε αυτή να στέκεται σωστά, να μεταφέρεται εύκολα και να ευθυγραμμίζεται. Όλες οι ομπρέλες της εταιρείας REMI συνοδεύονται από τις κατάλληλες βάσεις οι οποίες επιτρέπουν τη σωστή και εύκολη χρήση της ομπρέλας κήπου.

Επιλογή υφάσματος

Το πανί της ομπρέλας για τον κήπο σας πρέπει να είναι ανθεκτικό, να μη σκίζεται εύκολα, να είναι αδιάβροχο και να μη μουχλιάζει. Στη REMI χρησιμοποιούμε ειδικά ανθεκτικά υφάσματα ομπρελών τα οποία αντιστέκονται στη μούχλα, πλένονται εύκολα ενώ το ράψιμο των πανιών γίνεται με ειδικές ανθεκτικές κλωστές και όλα αυτά σε τιμή έκπληξη.

Σκελετός

Οι ομπρέλες κήπου πρέπει να επιζήσουν όλων των καιρικών συνθηκών. Παρότι όταν ξεκινάει να φυσάει αέρας είναι καλό να κλείσετε την ομπρέλα πολλές φορές μπορεί να το ξεχάσετε ή να μην είστε εκεί. Εδώ σημαντικό ρόλο παίζει ο γερός και ανθεκτικός σκελετός ο οποίος προστατεύει την ομπρέλα σας και δεν την αφήνει να γύρει. Στη REMI χρησιμοποιούμε σκελετούς ομπρέλας από αλουμίνιο οι οποίοι είναι ανθεκτικοί στη διάβρωση ενώ παράλληλα δεν σπάνε εύκολα και έχουν χαμηλό κόστος. Στη REMI θα βρείτε τους παρακάτω τύπους ομπρέλας οι οποίοι μπορούν με ευκολία να στηθούν στον κήπο σας και με την ίδια ευκολία να δροσίσουν τις καλοκαιρινές σας μέρες αλλά και να σας προστατέψουν από μια ξαφνική μπόρα:

  • ομπρέλες ελαφρού τύπου
  • ομπρέλες βαρέως τύπου
  • τηλεσκοπικές ομπρέλες βαρέος τύπου

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ