2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Η σωστή ποιότητα υφάσματος ομπρέλας

Κοιτάζοντας μια ομπρέλα το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένη. Επιπλέον πολύ συχνά το ύφασμα της ομπρέλας διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην πρώτη εντύπωση που κάνει η επιχείρησής μας στους πελάτες. Έτσι μια επαγγελματική ομπρέλα εκτός από λειτουργικότητα θα πρέπει να είναι και καλαίσθητη. Όμως εκτός από την αισθητική και οπτική εμφάνιση το ύφασμα της ομπρέλας θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές και να έχει ορισμένα χαρακτηριστικά.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες REMI κατασκευάζονται από υφάσματα τα οποία προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και τη βροχή συνδυάζοντας κομψό σχεδιασμό σε συμφέρουσες τιμές.

Επαγγελματικά υφάσματα Remi

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα κυριότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα ποιοτικό ύφασμα για  επαγγελματικές ομπρέλες.

  • Ακρυλικό: το είδος του υφάσματος που χρησιμοποιούμε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και προσδίδει στην ομπρέλα τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της αλλά και τον χαρακτήρα της. Η REMI έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί το ακρυλικό ύφασμα, ένα συνθετικό ύφασμα που αποτελείται από πλήθος ινών και μικροϊνών. Είναι ένα ανθεκτικό, ελαφρύ, παχύ και μαλακό ύφασμα με υφή που μοιάζει πολύ με μάλλινη. Μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητές του είναι να μην προσβάλλεται από τη μούχλα. Παράλληλα είναι πολύ εύκολο να βαφεί ενώ δεν ξεθωριάζει.
  • Ραφές: για το ράψιμο του υφάσματος χρησιμοποιούμε ειδικές γαζωτικές μηχανές με στριφωτήρα ενώ οι κλωστές που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής αντοχής ώστε να αντέχουν την καταπόνηση από τον αέρα.
  • Ανθεκτικότητα: το ακρυλικό είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά υφάσματα και προσφέρει προστασία από τον ήλιο και τη βροχή.
  • Αντοχή στις καιρικές συνθήκες: ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα ποιοτικό ύφασμα για ομπρέλες είναι η αντοχή του στον αέρα, τη βροχή και τον ήλιο. Τα ακρυλικά υφάσματα παρουσιάζουν μεγάλη ανθεκτικότητα ενώ ο ειδικός αεραγωγός που έχουν οι ομπρέλες μας στην κορυφή, τις προστατεύει από τα σκισίματα.
  • Αδιαβροχότητα: το ακρυλικό είναι αδιάβροχο προσφέροντας προστασία τόσο από τις ακτίνες του ήλιου όσο και από τις σταγόνες τις βροχής.
  • Ανεξίτηλα χρώματα: το ακρυλικό είναι ένα ύφασμα το οποίο βάφεται πολύ εύκολο ενώ ταυτόχρονα δεν ξεθωριάζει. Τις ομπρέλες μας θα τις βρείτε σε μια πληθώρα χρωμάτων τα οποία σίγουρα θα κρατήσουν τη ζωντάνια τους για πολλά χρόνια.
  • Βολάν – γλώσσα: Συνήθως το βολάν είναι το μέρος όπου τοποθετούνται οι διαφημίσεις και τα λογότυπα της επιχείρησης.

Είναι φανερό πως η σωστή ποιότητα υφάσματος επηρεάζει σημαντικά την αντοχή και την ανθεκτικότητα ολόκληρης της ομπρέλας. Στη REMI έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ εμφάνισης, λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ