2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Η ομπρέλα ως μέσο προστασίας στον καύσωνα

Η κλιματική αλλαγή έχει γίνει εμφανής στην Ελλάδα. Σύμφωνα με μελέτες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει προβλεφθεί μεγάλη αύξηση των ημερών που η θερμοκρασία θα υπερβεί τους 35 βαθμούς Κελσίου. Συνιστάται μεγάλη προσοχή αυτές τις μέρες και πρέπει να γίνεται ορθή χρήση κλιματιστικών καθώς και κατανάλωση άφθονων υγρών.

Πώς θα προστατευτώ από τον καύσωνα με τις επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες;

Τι προσέχουμε αγοράζοντας ομπρέλες;

Σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή του σωστού υφάσματος της ομπρέλας. Ανάμεσα στις διαφορετικές λύσεις, όπως για παράδειγμα το ακρυλικό, το πολυεστερικό και τα κοινά τεντόπανα, το 100% ακρυλικό ύφασμα έχει τις καλύτερες ιδιότητες για την προστασία κατά του καύσωνα. Επίσης, κάθε ύφασμα συνοδεύεται από πιστοποιητικό με το δείκτη προστασίας UV ο οποίος δηλώνει το ποσοστό που η ομπρέλα προστατεύει κατά της βλαβερής και υπεριώδους ακτινοβολίας.

Ο περισσότερος κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι τα σκούρα υφάσματα συγκεντρώνουν περισσότερη ζέστη. Αυτό είναι λάθος. Τα σκούρα αλλά και τα ελαφρώς σκουρόχρωμα ακρυλικά υφάσματα, όπως καφέ, γκρι, μπλε και αλλά, είναι αυτά που έχουν υψηλότερο δείκτη UV και παρέχουν καλύτερη σκίαση. Αντιθέτως σε περιπτώσεις όπου τα υφάσματα είναι πολύ ανοιχτόχρωμα, όπως το υπέρλευκο αλλά και το ανοιχτό κρεμ, παρουσιάζεται περισσότερη “αντηλιά” με χαμηλότερο δείκτης προστασίας UV.

Οι ομπρέλες είναι το πλέον κατάλληλο μέσο για άμεση σκίαση και δροσισμό στους εξωτερικούς χώρους, καθώς δεν απαιτούν άδεια για την τοποθέτησή τους και  δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον καθώς ο δροσισμός που παρέχουν δεν αφήνει θερμικό αποτύπωμα.

Οι ομπρέλες αποτελούν ιδανική λύση για την προστασία από τον καύσωνα και καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να προμηθευτούν μια ετοιμοπαράδοτη ομπρέλα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ακόμα και σε περιπτώσεις που η επιχείρηση βρίσκεται σε νησί που εξυπηρετείτε από πρακτορεία, η παράδοση είναι πολύ εύκολη.

Πολλοί τουρίστες οργανώνουν τις διακοπές τους αρκετούς μήνες νωρίτερα, έτσι κατά την άφιξη στον προορισμό που έχουν επιλέξει μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με έναν έντονο κύμα καύσωνα. Έτσι, είτε πρόκειται για εστιατόρια, μεζεδοπωλεία, καφετέριες, μπαρ, καφενεία, παγωτατζίδικα, bistro, μπραντσάδικα είτε οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο εστίασης, η τοποθέτηση επαγγελματικών ομπρελών είναι σημαντική για να προστατεύονται οι πελάτες κάτω από την σκιά, ομπρελών υψηλής ποιότητας με τις κατάλληλες προδιαγραφές.

Παρακάτω παρουσιάζονται περιπτώσεις που οι επαγγελματικές ομπρέλες και οι διαφημιστικές ομπρέλες έχουν βοηθήσει σε ακραία φαινόμενα καύσωνα:

  • Καθώς μεγάλος αριθμός ατόμων συσσωρεύεται στα ATM, πολλές εταιρείες προμηθεύονται ομπρέλες για την προστασία των πελατών τους.
  • Μεγάλες ουρές μπορεί να σχηματιστούν στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, όπου η αγορά μιας ομπρέλας με λογότυπο, είναι παράλληλα με την προστασία των πελατών, μια εξαιρετική διαφήμιση.
  • Σύνηθες φαινόμενο είναι ο συνωστισμός των επιβατών για την επιβίβαση στα πλοία τους καλοκαιρινούς μήνες. Η αναμονή μπορεί να γίνει πολύ πιο ευχάριστη με την τοποθέτηση επαγγελματικών ομπρελών.
  • Σε ΚΑΠΗ και οίκους ευγηρίας, καθώς οι ηλικιωμένοι απολαμβάνουν τον πρωινό τους καφέ.

Δυστυχώς, λόγω της κλιματικής αλλαγής πρέπει να γίνουμε πιο προσεκτικοί και να αλλάξουμε τις συνήθειες μας και να προσαρμοστούμε το ταχύτερο δυνατό στα νέα ακραία καιρικά φαινόμενα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ