2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλα κήπου 4Χ4

Τι είναι η ομπρελά κήπου 4Χ4;

Η ομπρέλα κήπου 4Χ4 είναι μια επαγγελματική κατασκευή σκίασης με τετράγωνο σχήμα, όπου η κάθε πλευρά της έχει μήκος 4 μέτρα. Αυτό συνολικά δημιουργεί ένα εμβαδό 16 τετραγωνικών μέτρων, παρέχοντας μεγάλο χώρο σκίασης για τον εξωτερικό χώρο. Οι επαγγελματικές ομπρέλες, που έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τόσο μεγάλες διαστάσεις, προσφέρουν σημαντικότατο αποτέλεσμα στην σκίαση και την άνεση των χρηστών. Μια ομπρέλα κήπου 4Χ4, παρά το μεγάλο της μέγεθος, είναι κατασκευασμένη με επαγγελματικές προδιαγραφές, ιδιαίτερα όσον αφορά την αντοχή της στον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει δυσμενείς καιρικές συνθήκες και να παραμείνει σταθερή και ανθεκτική.

Γιατί να επιλέξω μια ομπρέλα κήπου 4Χ4;

Επιλέγοντας μια ομπρέλα κήπου 4Χ4, ο ιδιώτης επιλέγει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής, το οποίο θα του προσφέρει σκίαση και άνεση για πολλά χρόνια. Είναι μια επιλογή που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του εξωτερικού χώρου του κήπου και θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους επισκέπτες.

Πως θα τοποθετηθεί;

Οι ομπρέλες κήπου, εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, τοποθετούνται λαμβάνοντας υπόψιν κυρίως τον λόγο της σκίασης που παρέχουν. Μια ομπρέλα 4Χ4 μπορεί να τοποθετηθεί με εξωτερική βάση 240 Kg ώστε να είναι πιο εύκολη η μεταφορά της στο μέλλον. Σε περιπτώσεις που έχουμε ισχυρούς ανέμους, συνίσταται η τοποθέτηση με βάση ομπρελών φλάντζα. Σε περιπτώσεις που η ομπρέλα θα αφαιρείται από τον κήπο και δεν πρέπει να εξέχει κάποιο μεγάλο μέρος, χρησιμοποιείται πακτωμένη βάση, η οποία προϋποθέτει τη διάνοιξη σκυροδέματος και την πάκτωση της βάσης με σκυρόδεμα.

Τι ύφασμα να επιλέξω για τις ομπρέλες κήπου;

Τα υφάσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ομπρέλες κήπου είναι το ακρυλικό, το “τεντόπανο” και το πολυεστερικό. Το πλεονέκτημα του ακρυλικού υφάσματος είναι ότι από τις παραπάνω επιλογές δημιουργεί ένα πιο δροσερό ίσκιο από τα άλλα. Προτείνεται στις ομπρέλες κήπου να τοποθετείται 100% ακρυλικό πανί, διότι έχει καλύτερο δείκτη προστασίας UV και προσφέρει καλύτερη σκίαση.

Για ποιον λόγο επιλέξω μηχανισμό μανιβέλας για τις ομπρέλες κήπου;

Οι ομπρέλες κήπου που προμηθεύονται από ιδιοκτήτες στις αυλές και τους υπαίθριους χώρους τους χρησιμοποιούνται από όλα τα μέλη της οικογένειας. Ο μηχανισμός μανιβέλας έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ εύκολος στη λειτουργία του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ένα παιδί χωρίς ιδιαίτερη μυϊκή δύναμη. Σε αντίθεση, μια ομπρέλα με μηχανισμό από σχοινί και τροχαλίες σε αντίστοιχη διάσταση θα ήταν πραγματικά δυσλειτουργική.

Για ποιο λόγο να επιλέξω ομπρέλες αλουμινίου για τον κήπο;

Οι ομπρέλες αλουμινίου κατασκευάζονται από προφίλ, ειδικά μελετημένο, ώστε να αντέχουν στο βάρος της εκάστοτε κατασκευής. Ο κεντρικός άξονας των ομπρελών έχει σχεδιαστεί και μελετηθεί για τις μηχανολογικές ιδιότητες της γεωμετρίας του. Σε αντίθεση με κατασκευές από σίδερο ή ξύλο, το αλουμίνιο είναι το πλέον ανθεκτικό στις αλμυρά και στην υγρασία.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ