2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Κριτήρια επιλογής επαγγελματικών ομπρελών

Στην Ελλάδα όπου έχουμε ηλιοφάνεια τις περισσότερες μέρες του χρόνου η επιλογή της σωστής και ποιοτικής ομπρέλας αποτελεί μια σημαντική υπόθεσή για κάθε επαγγελματία. Κάθε επιχείρηση που ασχολείται με την εστίαση ή τον τουρισμό είναι απαραίτητο να διαθέτει ομπρέλες τόσο για να προστατέψει τους πελάτες της από τον ήλιο όσο και για να διαφημιστεί. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα βασικά κριτήρια που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πριν προχωρήσετε στην αγορά μιας ομπρέλας.

1. Μέγεθος και σχήμα ομπρέλας

Υπολογίστε το σχήμα και το μέγεθος που θέλετε να έχουν οι ομπρέλες σας ώστε να προστατεύουν όλο σας τον χώρο. Η εταιρεία REMI διαθέτει τετράγωνες, οκτάγωνες και παραλληλόγραμμες ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη. Επιπλέον όλες μας οι ομπρέλες διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και θα τις βρείτε σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

2. Τύπος ομπρέλας

Ανάλογα από τις απαιτήσεις σας και τις απαιτήσεις του χώρου σας επιλέγεται τον τύπο της ομπρέλας που είναι κατάλληλος για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας προσφέροντας μακροχρόνια προστασία από τη βροχή και τον ήλιο. Χάρη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε μπορούμε να σας συμβουλέψουμε στην επιλογή της σωστής ομπρέλας για τη χρήση που τη θέλετε. Σε εμάς θα βρείτε:

3. Επιλογή βάσης

Όλες οι ομπρέλας στηρίζονται σε βάσεις οι οποίες προσφέρουν σταθερότητα και αντοχή. Η επιλογή της σωστής βάσης είναι σημαντική γιατί αυτή θα πρέπει όχι μόνο να στηρίζει την ομπρέλα μας αλλά και να επιτρέπει τη σωστή της ευθυγράμμιση. Όλες οι βάσεις ομπρελών που διαθέτουμε πληρούν αυτές τις προδιαγραφές ενώ επιπλέον μεταφέρονται εύκολα και γρήγορα.

4. Επιλογή υφάσματος

Το ύφασμα της ομπρέλας που θα επιλέξετε θα πρέπει να μην σκίζεται εύκολα, να πλένεται εύκολα και να μην ξεθωριάζει. Όλες αυτές τις προδιαγραφές τις πληρεί το ακρυλικό ύφασμα, και μάλιστα με το παραπάνω, που χρησιμοποιούμε στις ομπρέλες μας. Το ακρυλικό επιπλέον είναι αδιάβροχο, δεν μουχλιάζει εύκολα και βάφεται εύκολα. Τέλος ο σχεδιασμός της κάθε ομπρέλας έχει αεραγωγούς στην κορυφή της ώστε να αντέχει ακόμα καλύτερα στον αέρα.

5. Σκελετός ομπρέλας

Οι επαγγελματικές ομπρέλες πρέπει να επιζήσουν κάθε είδος καιρού: βροχή, αέρα και ήλιο. Παρότι σε κάθε δυνατό αέρα οι ομπρέλες πρέπει να παραμένουν κλειστές πολλές φορές κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να γίνει γρήγορα. Εδώ είναι που ο σκελετός της ομπρέλας παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Ο σκελετός χωρίζεται στον κεντρικό άξονα και τις ακτίνες. Το αλουμίνιο, το οποίο χρησιμοποιεί και η εταιρεία REMI, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αντοχή στον αέρα ενώ παράλληλα φθείρεται δύσκολα και θα το κόστος του λογικό. Ο σωλήνας της κάθε ομπρέλας αποτελείται από κράμα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών και ειδικά επεξεργασμένο γαλβανιζέ σωλήνα. Οι ακτίνες είναι κατασκευασμένες και αυτές από κράμα αλουμινίου το οποίο αντέχει στην καταπόνηση από τον αέρα.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ