2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με ποιοτικές ομπρέλες

Οικονομία δεν σημαίνει αγοράζω το φθηνότερο προϊόν. Οικονομία σημαίνει να πληρώνεις σε οικονομική τιμή το προϊόν που χρειάζεσαι. Το ίδιο συμβαίνει και με την αγορά ομπρελών που πολλές φορές για να μας συμφέρει χρειάζεται να πληρώουμε κάτι παραπάνω. Γενικότερα, σε κάθε προϊόν πολλές φορές για να εξοικονομήσουμε λεφτά είναι δελεαστικό να αγοράσουμε το φθηνότερο προϊόν στην αγορά. Ωστόσο η ποιότητα του προϊόντος μετράει. Πολλές φορές κάτι που κοστίζει λίγο παραπάνω θα έχει αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έτσι θα γίνει μεγαλύτερη απόσβεση του αρχικού ποσού, ιδιαίτερα στους επαγγελματίες. Με λίγα λόγια πρέπει να επιδιώκεται η εύρεση προϊόντων value for money δηλαδή σε ελληνικά προϊόντα με καλή σχέση ποιότητας – τιμής.

Ένα ανθεκτικό προϊόν μεγαλύτερης διάρκειας ζωής συμβάλλει εξαιρετικά και στην βιωσιμότητα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μεγάλες κατασκευές με ποσότητα πρώτης ύλης. Για παράδειγμα είναι πιο οικολογικό να επιλέξουμε επαγγελματικές ομπρέλες και διαφημιστικές ομπρέλες ποιοτητας που θα αντέξουν για πολλά χρόνια παρά οικονομικές που θα χρειαστεί να αντικατασταθούν σύντομα.

Τι να προσέξετε όταν είστε επαγγελματίας της εστίασης

Η επαγγελματική ομπρέλα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εστίασης στην Ελλάδα. Η Ελλάδα λόγω του καταπληκτικού εύκρατους κλίματος και της σπάνιας ομορφιάς «προσκαλεί» τους ανθρώπους να απολαύσουν τον ήλιο και τον γαλάζιο ουρανό. Όπου υπάρχει ήλιος και εστίαση υπάρχουν και ομπρέλες. Οι επαγγελματικές και οι διαφημιστικές ομπρέλες είναι ένα «εργαλείο» στην επιχείρηση του κάθε επαγγελματία. Η εύρεση της κατάλληλης ποιοτικής κατασκευής είναι σημαντική για να αναδείξει την λειτουργικότητα και την εργονομία του χώρου όλες τις εποχές, όλους τους μήνες και όλες τις μέρες του χρόνου. Ένας σωστά σκιασμένος και στεγανοποιημένος χωρος προσελκύει πελάτες που θέλουν να πιούν ένα καφέ ή να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επενδύσουμε στην επιχείρησή μας και να κάνουμε απόσβεση της αγοράς σε μικρό χρονικό διάστημα. Αντιθέτως σε περιπτώσεις φθηνών κατασκευών, η εμφάνιση προβλημάτων είναι ένα συχνό φαινόμενο. Οι επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης συχνά δουλεύουν έντονα τα Σαββατοκύριακα ή τους καλοκαιρινούς μήνες (σεζόν) οπότε μια βλάβη σε αυτή την περίοδο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ζημιογόνα για τον ιδιοκτήτη. Τέλος η επιλογή μιας επαγγελματικής ομπρέλας με ποιοτικό ύφασμα, το οποίο θα είναι 100% ακρυλικό και όχι πολυεστερικό θα προστατεύσει τους πελάτες σας από τη ζέστη και τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.

Τι να προσέξετε στις επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου

  • Επιλέγουμε ομπρέλες τηλεσκοπικές, δηλαδή ομπρέλες που όταν κλείνουν και ανοίγουν οι ακτίνες περνάνε ψηλά πάνω από τα τραπέζια και τις καρέκλες χωρίς να ενοχλούν τους πελάτες.
  • Επιλέγουμε ομπρέλες βαρέως τύπου που αντέχουν στους δυνατούς ανέμους.
  • Πρέπει να δοθεί έμφαση στον κεντρικό άξονα της ομπρέλας να είναι από ιδιαίτερα σχεδιασμένο προφίλ αλουμινίου και όχι από σωλήνες σιδήρου
  • Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για τα κινητά μέρη των ομπρελών δεν πρέπει να είναι πλαστικά διότι αναπόφευκτα θα φθαρούν και θα πολυμεριστούν, αντίθετα πρέπει να επιλεγούμε ομπρέλες που τα επιμέρους υποσύνολα της κατασκευής θα είναι από αλουμίνιο.
  • Το ύφασμα πρέπει να είναι 100% ακρυλικό, πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή σε αυτό το σημείο διότι πολλές φθηνές ομπρέλες μπορεί να φτιάχνονται με πολυεστερικά ή συνθετικά υφάσματα.
  • Ρωτάμε εάν οι μεταλλικές βάσεις στήριξης ομπρελών είναι γαλβανισμένες εν θερμώ με σωστές προδιαγραφές. Το σωστό γαλβάνισμα των βάσεων είναι πολύ μεγάλης σημασίας. Διότι σε περίπτωση πακτώσεως βάσης εσωτερικά σε σκυρόδεμα όπου θα σκουριάσει η επισκευή μπορεί να είναι μια υπερβολικά κοστοβόρα διαδικασία.

Τι πετυχαίνω αγοράζοντας ποιοτικές ομπρέλες

  • Βιωσιμότητα και οικολογία
  • Εξοικονόμηση χρημάτων
  • Απόσβεση της επένδυσης
  • Βελτίωση της εικόνας του εξωτερικού χώρου
  • Αναπόσπαστη λειτουργία της επιχείρησης όλες τις μέρες του χρόνου
  • Εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και ανταλλακτικά

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ