2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Αντιανεμικά πανιά σε επαγγελματικές ομπρέλες

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μιας καλής επαγγελματικής ομπρέλας είναι η ικανότητά της να παραμένει όρθια παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και κυρίως τον αέρα. Η αντοχή των υλικών κατασκευής, τόσο του σκελετού όσο και των πανιών παίζει σημαντικό ρόλο στην σταθερότητα της ομπρέλας και είναι ένας από τους λόγους που οι δικές μας επαγγελματικές ομπρέλες είναι τόσο γερές.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε για να ράψουμε τα πανιά στις ομπρέλες δημιουργούνται ράβοντας ξεχωριστά κομμάτια πανιού σε ειδικές γαζωτικές μηχανές χρησιμοποιώντας κλωστές υψηλής αντοχής ώστε το πανί να μη σκίζεται εύκολα. Όλα τα υφάσματα στις επαγγελματικές ομπρέλες που διαθέτουμε περνούν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο πριν χρησιμοποιηθούν. Η ειδική κατασκευή της ομπρέλας με εξαερισμό στην κορυφή επιτρέπει στον αέρα να φεύγει προφυλάσσοντας τα πανιά από την καταπόνηση του αέρα. Τέλος τα ίδια τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε έχουν ανθεκτικότητα και αντοχή για να αντέχουν στις δυνατές ριπές του ανέμου. Ένας άλλος τρόπος για να αυξήσουμε την αντοχή της επαγγελματικής μας ομπρέλας είναι να αφαιρέσουμε το βολάν ή γλώσσα το οποίο πολύ συχνά χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς σκοπούς. Με την απομάκρυνση αυτού του κομματιού υφάσματος, το οποίο κρέμεται ουσιαστικά κάτω από την ομπρέλα, θα δούμε απευθείας μεγάλη διαφορά στη σταθερότητα της επαγγελματικής μας ομπρέλας στον άνεμο.

Οι επαγγελματικές μας ομπρέλες τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους όπου δέχονται όλη την ένταση και το ξέσπασμα των στοιχείων της φύσης. Παραλία, beach bar, καφερέρειες, πισίνα, εστιατόρια, ταβέρνες, βεράντες, κήποι είναι μόνο μερικά από τα σημεία που θα συναντήσετε τις επαγγελματικές ομπρέλες REMI. Δίνοντας τη μέγιστη προσοχή στη σωστή και οικονομική κατασκευή των ομπρελών της η εταιρεία μας έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σειρά από εξαιρετικά ανθεκτικές στον αέρα ομπρέλες με καλόγουστα και τα πλέον δημοφιλή ποιοτικά αντιανεμικά πανιά της ελληνικής αγοράς.

Για να αυξήσετε την αντοχή της ομπρέλας στον αέρα, και να μειώσετε τις καταπονήσεις που δέχονται τα πανιά, είναι καλό να κλείνετε τις ομπρέλες όταν ξεκινάει να φυσάει δυνατός αέρας. Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται τα πανιά και ο σκελετός της επαγγελματικής ομπρέλας αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ