2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Υπάρχουν 100% αδιάβροχες ομπρέλες;

Ο βασικός σκοπός μιας επαγγελματικής ομπρέλας είναι να προστατεύσει κυρίως από τον ήλιο αυτούς που κάθονται από κάτω. Όμως η προστασία από τη βροχή είναι και αυτή επιθυμητή από τους περισσότερους πελάτες. Εργαζόμενοι σε αυτόν τον τομέα σκληρά και θέλοντας να προσφέρουμε ένα προϊόν το οποίο να καλύπτει με αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας έχουμε καταφέρει να κατασκευάσουμε ομπρέλες που παρουσιάζουν μεγάλη αποτελεσματικότητα στην προστασία από τη βροχή.

Για να είμαστε όμως ειλικρινείς πραγματική προστασία από τη βροχή μπορεί να μας προσφέρει μόνο το πλαστικό ύφασμα το οποίο όμως δεν είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση αφού παρουσιάζει μια σειρά από σημαντικά μειονεκτήματα. Κάποια από τα πιο σημαντικά είναι η μειωμένη αντοχή που έχει στον αέρα, δεν βάφεται εύκολα ενώ ανεβάζει και τη θερμοκρασία κάτω από την ομπρέλα σημαντικά.

Στη REMI έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε υδρόφοβα υφάσματα για ομπρέλες τα οποία απομακρύνουν το νερό της βροχής με μεγάλη ευκολία και επιτυχία και όλα αυτά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Δεν μπορούμε λοιπόν να ισχυριστούμε πως οι ομπρέλες μας είναι 100% αδιάβροχες όμως βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να επιτύχουμε την απόλυτη αδιαβροχοποιήση των υφασμάτων μας. Επιπλέον τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε καθώς και ο τρόπος ραφής τους παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στις ριπές του ανέμου. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι πως τα υφάσματα αυτά καθαρίζουν εύκολα, δεν δημιουργούν μούχλα ενώ βάφονται με μεγάλη ευκολία και διατηρούν να χρώματά τους χωρίς να ξεθωριάσουν, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό στην περίπτωση χρήσης διαφημιστικής ομπρέλας.

Υπάρχουν 100% αδιάβροχες ομπρέλες;

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ