• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη

Ομπρέλες Τιμές

Η εταιρεία Remi εστιάζοντας στις απαιτήσεις της αγοράς για ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα σκίασης, σχεδίασε και κατασκεύασε μια ευέλικτη γκάμα ομπρελών με την οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει οικονομικές λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απευθύνονται στον επαγγελματία ή ιδιώτη αγοραστή.

Η τιμή σε σχέση με την ποιότητα του προϊόντος είναι σε ελκυστικά επίπεδα τόσο στην Λιανική όσο και στην Χονδρική πώληση.

Πελάτες Χονδρικής όπως καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία, camping, beach bar, διαφημιστικές εταιρείες συγκρίνοντας την ποιότητα κατασκευής με την ελκυστική τιμή του προϊόντος, επένδυσαν στην αγορά των επαγγελματικών ομπρελών Remi αλλά και στο πλήθος των αξεσουάρ που συνοδεύουν αυτές, όπως είναι: Οι βάσεις στήριξης, οι θήκες προστασίας, οι χρήσιμες και λειτουργικές απορροές των νερών της βροχής, ο μοντέρνος, αποδοτικός και μικρής κατανάλωσης φωτισμός led, τα μεγάλης απόδοσης ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα, κ.α.

Αλλά και για τους πελάτες Λιανικής που θέλουν να πλαισιώσουν αισθητικά το χώρο του κήπου, της βεράντας ή της πισίνας με κάποια έπιπλα εξωτερικού χώρου, η εταιρεία Remi διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ομπρελών με τις καλύτερες τιμές που μπορούν να καλύψουν επαρκώς τις ανάγκες σκίασης και αισθητικής στον κήπο, στη βεράντα, στην πισίνα. Ακόμα και για την παραλία η εταιρεία Remi κατασκευάζει και προτείνει τη σειρά ομπρελών θαλάσσης, οι οποίες σε συνδυασμό με τις σχεδιαστικές και κατασκευαστικές καινοτομίες, χαρακτηρίζονται ως ένα μεγάλης αντοχής ελληνικό προϊόν σκίασης με πολύ προσιτές τιμές.

Επίσης θέλουμε να επισημάνουμε ότι το κόστος σε ευρώ απόκτησης και συντήρησης μιας ποιοτικής και μεγάλης αντοχής ομπρέλας Remi είναι κατά πολύ φθηνότερο από εκείνο μιας τέντας, πέργολας ή ψάθινης ομπρέλας, χωρίς να υστερεί στην κάλυψη των αναγκών του πελάτη π.χ. σκίαση τραπεζοκαθισμάτων, σκίαση ξαπλώστρας πισίνας ή παραλίας κ.τ.λ.

Μια άλλη καινοτομία που δεν πρέπει να παραλείψουμε είναι ο τομέας των προσφορών που η εταιρεία Remi κατά καιρούς δημοσιεύει στο διαδίκτυο. Πρόκειται για προσφορές σε ομπρέλες, υφάσματα και αξεσουάρ που η Remi ανανεώνει κατά καιρούς, σε πολύ οικονομικές τιμές αλλά με την ίδια πάντα ποιότητα και παροχή service που η Remi απλόχερα προσφέρει στους πελάτες της.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.