• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Ρόδος

Η εταιρία μας χρόνια τώρα πρωτοπορεί στο χώρο κατασκευής ομπρελών και στα συστήματα σκίασης προσφέροντας ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και αξεπέραστη ποιότητα. Φυσικά η παρουσία μας σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμός, όπως το νησί της Ρόδου είναι αυτονόητη. Η άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε συνδυασμό με το άψογο service έχουν φέρει τη REMI στη πρώτη θέση των προτιμήσεων στο χώρο της ομπρέλας. Δίνουμε τη δυνατότητα της διαφήμισης μέσα από αυτές είτε φροντίζουμε καθαρά για την σκίαση και την αισθητική αρτιότητα των εξωτερικών χώρων.

Μετά από τόσο χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα καλύτερα συστήματα σκίασης στα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Ρόδου, στα γραφικά καφέ του, σε μεγάλους χώρους εστίασης και ξενοδοχεία, σε χώρους με πισίνα αλλά και σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες. Προσφέρουμε επίσης εξαιρετικά συστήματα σκίασης και σε σπίτια με κήπο, βεράντα και πισίνα. Οι ομπρέλες μας μπορούν να ομορφύνουν οποιοδήποτε χώρο. Ακόμα και οι άχαρες πλαστικές ξαπλώστρες αποκτούν άλλο αέρα δίπλα στις ομπρέλες μας.

Πόλεις και χωρία όπως το χωρίο Καλυθιές – Φαληράκι, τα Κολύμπια, η Λίνδος κ.α. που αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες και διαθέτουν χώρους αναψυχής και διασκέδασης, μας δείχνουν την προτίμηση τους είτε διαλέγοντας τις πάντα καλαίσθητες και ποιοτικές ομπρέλες μας για να διαφημιστούν, είτε για να αναδείξουν τον εξωτερικό τους χώρο και να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα σκίασης. Η τοποθέτηση και η εγκατάσταση των ομπρελών είναι κάτι παραπάνω από εύκολη.

Σχεδιάζουμε προσεκτικά τον κάθε τύπο ομπρέλας ώστε να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες όχι μόνο αισθητικά αλλά και κατασκευαστικά. Δίνουμε λεπτομέρεια στο περιβάλλοντα χώρο ώστε με την κατάλληλο τύπο ομπρέλας και υφάσματος να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Προσφέρουμε διαφημιστικές και επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου και ελαφρού τύπου. Όλες οι ομπρέλες διαθέτουν τα καλύτερα υφάσματα και ανεξίτηλα χρώματα τα οποία αντιστέκονται αποτελεσματικά στη φθορά των κλιματολογικών και καιρικών συνθηκών, όπως άνεμοι, βροχή, υγρασία και ηλιακή ακτινοβολία ενώ οι μηχανισμοί μας είναι πάντα εύχρηστοι και ευχάριστοι στη χρήση.

Παρακολουθώντας στενά ότι έχει να κάνει με τα συστήματα σκίασης, βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας και για το λόγο αυτό έχουμε συμμετοχή σε φημισμένες εκθέσεις όπως αυτή του Dubai 2009. Έχοντας κυριαρχήσει στον Ελλαδικό χώρο, η REMI δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό με επιτυχία, εξάγοντας τα προϊόντα της σε ένα αρκετά απαιτητικό αγοραστικό κοινό.

Η εταιρία μας εγγυάται την άμεση και ασφαλή μεταφορά και την εύκολη εγκατάσταση των προϊόντων σκίασης. Οι μεταφορές γίνονται γρήγορα και εύκολα ακτοπλοϊκώς, μέσω του λιμανιού της Ρόδου και μέσω του κρατικού Αερολιμένα Διαγόρα. Τα προϊόντα μας συσκευάζονται μέσα σε ανθεκτικά κουτιά και ζελατίνες που αποτρέπουν οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά τους.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.