• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Πειραιάς

Ο Πειραιάς και το λιμάνι του αποτελούν πόλο έλξης όχι μόνο για τα πλοία αλλά και για τις γραφικές καφετέριες, τα ξενοδοχεία με ή χωρίς πισίνα, τα εστιατόρια, τα εκθεσιακά του κέντρα και τις ταβέρνες του. Η REMI με την 27χρονη εμπειρίας της έχει ισχυρή παρουσία στον Πειραιά και στο λιμάνι του προσφέροντας τα καλύτερα συστήματα σκίασης, ομπρέλες και τέντες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στη Νίκαια - στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στο Κορυδαλλό, στο Κερατσίνι – Δραπετσώνα και στο Πέραμα. Οι διαφημιστικές και οι επαγγελματικές μας ομπρέλες αναδεικνύουν κάθε εξωτερικό και υπαίθριο χώρο που θέλετε να σκιάσετε. Μπορούν να καλύψουν οποιονδήποτε χώρο, από εκθεσιακά περίπτερα μέχρι υπαίθριους χώρους δεξιώσεων και catering χάρη στη μεγάλη γκάμα τεντών και ομπρελών που διαθέτουμε (τετράγωνες, οκτάγωνες, ομπρέλες ελαφρού τύπου, βαρέως τύπου, υπερβαρέως τύπου, ομπρέλες θαλάσσης για οργανωμένες πλαζ και παραλίες κ.λπ.).

Είμαστε πάντα δίπλα σας στην περιοχή του Πειραιά ώστε να βρείτε τις καλύτερες ομπρέλες για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας όπως ο κήπος, η αυλή, η βεράντα, το μπαλκόνι και κάθε υπαίθριο χώρο που θέλετε να αναδείξετε με καλαίσθητα συστήματα σκίασης σε πολύ χαμηλές τιμές.

Φημισμένα μαγαζιά στον Πειραιά, στην Καστέλλα και στον Προφήτη Ηλία επιλέγουν την εταιρία μας για την προμήθεια επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών για την άριστη ποιότητα και τις τιμές κόστους που προσφέρουμε. Τα πανιά και τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι αδιάβροχα, ακρυλικά, με ανεξίτηλα χρώματα διασφαλίζοντας έτσι την αντοχή τους σε όλες τις κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες (άνεμοι, χαλάζι, βροχή, υγρασία). Διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Ο σκελετός κατασκευάζεται από ένα εδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς. Δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες και παραμένει πάντα σαν καινούριος Ο μηχανισμός είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και ανθεκτικός ενώ τα εξαρτήματα είναι από αντιστατικό πολυπροπυλένιο. Οι βάσεις των ομπρελών μεταφέρονται, ευθυγραμμίζονται γρήγορα και χωρίς κόπο χάρη στη κατασκευή τους και η εγκατάσταση τους γίνεται πολύ εύκολα.

Τα λογότυπα στις διαφημιστικές ομπρέλες δεν αλλοιώνονται ούτε ξεθωριάζουν. Χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης δεν επηρεάζονται από τις βροχές, το χαλάζι, τους ανέμους, την ακτινοβολία του ήλιου και τις φθορές του χρόνου.

Η REMI παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο χώρο σκίασης γι’ αυτό συμμετέχει σε πολλές φημισμένες διεθνείς εκθέσεις (Dubai 2009) ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές των προϊόντων της στο εξωτερικό.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.