• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Πάτρα

Η REMI είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ομπρελών, συστημάτων σκίασης και τεντών στην Ελλάδα. Εδώ και 27 χρόνια προσφέρουμε τα κορυφαία προϊόντα σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, στα νησιά και σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και στις μεγάλες πόλεις όπως η Πάτρα.

Μεγάλα ξενοδοχεία, καφετέριες στο λιμάνι της Πάτρας και οργανωμένες πλαζ στα παραθαλάσσια σημεία της, μας εμπιστεύονται για την άριστη ποιότητα των επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών και τις χαμηλές τιμές μας.

Τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο στο λιμάνι και στη μαρίνα, η εταιρία μας με την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει καλύπτει κάθε χώρο, ανεξαρτήτου έκτασης. Ακόμα και στη περιοχή του Ρίου και σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες προσφέρουμε τις καλύτερες ομπρέλες θαλάσσης.

Οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την εξαιρετική ποιότητα των ομπρελών και για την εύκολη χρήση των μηχανισμών τους. Το άνοιγμα και το κλείσιμο γίνεται πανεύκολα όπως και η εγκατάσταση, η μεταφορά και η αποψίλωση τους. Είναι ιδανικές για ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, εκθεσιακά κέντρα, εταιρίες catering κ.α. καθώς είναι ιδιαίτερα εύχρηστες ανθεκτικές και μπορούν να καλύψουν κάθε εξωτερικό και υπαίθριο χώρο χάρη στη μεγάλη ποικιλία που προσφέρουμε (επαγγελματικές ομπρέλες ελαφρού τύπου, βαρέως τύπου, υπερβαρέως τύπου, τετράγωνες, οκτάγωνες κ.α.).

Ο σκελετός των διαφημιστικών και των επαγγελματικών ομπρελών μας αποτελείται από ένα ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς. Οι σκελετοί μας δεν επηρεάζονται από τις κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες όπως άνεμοι, βροχές, ηλιακή ακτινοβολία, χαλάζι και υγρασία γεγονός που τις καθιστά ιδιαιτέρως αξιόπιστες αν αναλογιστούμε το βροχερό κλίμα της Πάτρας. Ο σκελετός εκτός από το λευκό χρώμα διατίθεται και σε άλλα ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας.

Τα πανιά και τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ακριλικά, αδιάβροχα ενώ τα χρώματα τους είναι ανεξίτηλα και παραμένουν πάντα σαν καινούρια. Διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Δεν επηρεάζονται από βροχές, χαλάζι, ανέμους και την ηλιακή ακτινοβολία. Τα λογότυπα των διαφημιστικών ομπρελών χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε δεν ξεθωριάζουν και αντιστέκονται στις φθορές του χρόνου.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.