• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Κρήτη

H REMI συνεχίζοντας την 27χρονη παράδοση στην κατασκευή και την προμήθεια των καλύτερων συστημάτων σκίασης, ομπρελών και τεντών δραστηριοποιείται σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και θέρετρα όπως το νησί της Κρήτης. Συνεργαζόμαστε με τις πιο φημισμένες καφετέριες, ξενοδοχεία, οργανωμένες πλαζ και παραλίες σε όλη την επικράτεια της Κρήτης (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, Ιεράπετρα, Σητεία, Σούδα).

Τα γραφικά καφέ δίπλα στο λιμάνι μας εμπιστεύονται την σκίαση των μαγαζιών τους αφού διαθέτουμε τις καλύτερες ποιοτικά ομπρέλες, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Ειδικότερα στο Ηράκλειο και στο λιμάνι του αποτελούμε την πρώτη επιλογή για την προμήθεια επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών.

Τα πανιά και τα υφάσματά μας είναι ακριλικά και αδιάβροχα ενώ τα χρώματα είναι ανεξίτηλα γεγονός που αυξάνει την αντοχή τους στο χρόνο. Τα λογότυπα των διαφημιστικών ομπρελών μένουν πάντα αναλλοίωτα και αντέχουν τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Κρήτης. Μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστια γκάμα χρωμάτων ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας και στην αισθητική σας.

Η μεταφορά των συστημάτων σκίασης στη Κρήτη γίνεται είτε αεροπορικώς με τα αεροδρόμια του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και της Σητείας. Σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μας και ακτοπλοϊκώς μέσω των λιμανιών των Χανιών, του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου, του Αγίου Νικολάου, της Σούδας, της Σητείας και της Ιεράπετρας.

Μεγάλα ξενοδοχεία, ταβέρνες και εστιατόρια στη Κίσσαμο (Καστέλι), στη Σητεία, στα Μάλια, στη Χερσόνησο επιλέγουν τα προϊόντα μας για να αναδείξουν τους εξωτερικούς τους χώρους, να πλαισιώσουν τις ξαπλώστρες τους στις πλαζ (ομπρέλες θαλάσσης) και στις παραλίες αλλά και να δώσουν μια άλλη νότα στις πισίνες και στους υπαίθριους χώρους εκδηλώσεων.

Για τη κατασκευή του σκελετού χρησιμοποιείται ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή σκουριάς. Επίσης εξασφαλίζεται έτσι η αποτελεσματική αντίσταση της ομπρέλας σε όλες τις καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες (άνεμοι, ηλιακή ακτινοβολία, βροχές, υγρασία) παραμένοντας σαν καινούρια. Τα πλαστικά εξαρτήματα είναι από αντιστατικό πολυπροπυλένιο γεγονός που εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή και ελαχιστοποίηση των φθορών.

Οι βάσεις είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να ευθυγραμμίζεται πάντα η ομπρέλα ενώ η εγκατάσταση, η μεταφορά και η αποψίλωσή της γίνεται εύκολα και γρήγορα, καθιστώντας τις έτσι ιδανικές για καφετέριες, πλαζ και ξενοδοχεία με μεγάλη κίνηση. Ο μηχανισμός είναι εύχρηστος και ευχάριστος στη χρήση.

Οι επαγγελματικές και οι διαφημιστικές ομπρέλες μας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και μπορούν να σκιάσουν οποιονδήποτε χώρο, ανεξαρτήτου έκτασης. Η μεταφορά τους πραγματοποιείται γρήγορα και με ασφάλεια μέσω των αεροδρομίων του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και της Σητείας και ακτοπλοϊκώς μέσω των λιμανιών των Χανιών, του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου, του Αγίου Νικολάου, της Σούδας, της Σητείας και της Ιεράπετρας.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.