• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Κηφισιά

Η εταιρία μας χάρη στη κατασκευαστική ποιότητα και τις χαμηλές τιμές που προσφέρει στα συστήματα σκίασης, τις επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες και στις τέντες, αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή για καφετέριες, ξενοδοχεία, αίθουσες εκδηλώσεων, εταιρίες catering, χώρους εστίασης και χώρους με πισίνα στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισίας και στα βόρεια προάστια.

Στην Κηφισιά όπου οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, η REMI έχοντας μια 27χρόνη εμπειρία στο χώρο των συστημάτων σκίασης μπορεί να σας συμβουλέψει για την σωστή επιλογή των ομπρελών που ταιριάζουν στο χώρο σας και στην αισθητική σας προσφέροντας πάντα πολύ χαμηλές τιμές.

Πολλά φημισμένα ξενοδοχεία, καφετέριες, εκθεσιακά περίπτερα και χώροι με πισίνες στην Κηφισιά και στο Κεφαλάρι μας προτιμούν για την ανάδειξη των εξωτερικών και υπαίθριων χώρους τους καθώς προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας ομπρέλες. Ο σκελετός τους είναι κατασκευασμένος από ένα ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς. Διατίθεται σε πολλά χρώματα κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας και αντιστέκεται στην ηλιακή ακτινοβολία, στην υγρασία και σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες και στις φθορές που προκαλεί ο χρόνος.

Οι βάσεις είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να ευθυγραμμίζονται εύκολα ενώ οι μεταφορά, η αποψίλωση και η εγκατάσταση τους πραγματοποιείται πολύ γρήγορα, γεγονός που τις καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστες για τους επαγγελματικούς χώρους. Οι μηχανισμοί για το άνοιγμα και το κλείσιμο των ομπρελών είναι εύκολοι στη χρήση και ανθεκτικοί.

Τα πανιά και τα υφάσματα είναι ακριλικά, αδιάβροχα και έχουν ανεξίτηλα χρώματα ενώ δεν φθείρονται από βροχή, χαλάζι, άνεμους και ηλιακή ακτινοβολία. Τα λογότυπα στις διαφημιστικές ομπρέλες μας μένουν πάντα αναλλοίωτα χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε.

Αναλαμβάνουμε επίσης στην Κηφισιά την παροχή συστημάτων σκίασης σε σπίτια με κήπο, πισίνα, βεράντα, μπαλκόνι, αυλή ανεξαρτήτου μεγέθους. Η μεγάλη ποικιλία ομπρελών που διαθέτουμε καλύπτει οποιονδήποτε χώρο.

Η εταιρία μας παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από τα συστήματα σκίασης συμμετέχοντας σε διεθνή συνέδρια (Dubai 2009) ενώ έχε επεκτείνει τις δραστηριότητες της και σε χώρες του εξωτερικού.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.