• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Κέρκυρα

Η REMI εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια σας προσφέρει τα καλύτερα συστήματα σκίασης στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της ελληνικής αγοράς δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και θέρετρα όπως το νησί της Κέρκυρας. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία που διαθέτουν πισίνες και καφετέριες και με τις πιο φημισμένες πλαζ αλλά και με όλους εσάς που θέλετε να αναδείξετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας με συστήματα σκίασης και ομπρέλες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, σκεπτόμενοι πάντα τις ομορφιές και τα γραφικά στενά της Κέρκυρας ώστε να έχουμε ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.

Η τεράστια γκάμα από ομπρέλες που διαθέτουμε ταιριάζουν σε οποιαδήποτε επαγγελματικό ή μη χώρο που επιθυμείται να σκιάσετε. Ο σκελετός των επαγγελματικών μας ομπρελών αλλά και των διαφημιστικών είναι ανθεκτικός σε όλες τις καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες χάρη στο αλουμίνιο ειδικού κράματος που χρησιμοποιείται για το σκελετό και το σίδηρο που γαλβανίζεται ώστε να μην σκουριάζει. Τα λογότυπα δεν ξεθωριάζουν και δεν φθείρονται ενώ οι τιμές για όλων των τύπων ομπρέλας είναι πολύ χαμηλές.

Η εταιρία μας σας προσφέρει τις κατάλληλες ομπρέλες θαλάσσης για να πλαισιώσετε τις ξαπλώστρες σας σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες και για να αναδείξετε εξωτερικούς και υπαίθριους χώρους ξενοδοχείων ή και πισινών. Είναι εύκολες στην εγκατάσταση, στη μεταφορά και στην αποψίλωση τους έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων. Η συνεργασία μας με φημισμένες περιοχές και παραλίες της Κέρκυρας, όπως ο Αλμυρός, η παραλία των Ερμώνων, ο Κάβος, οι Μπενίτσες, η Παλαιοκαστρίτσα, η Κασσιόπη κ.α. αποτελούν για εμάς την καλύτερη διαφήμιση. Διαθέτουμε τους καλύτερους μηχανισμούς και αξεσουάρ, πάντα εύκολα και ευχάριστα στη χρήση τους.

Στο Λιστόν, στη γραφική Σπιανάδα και άλλες περιοχές με καφετέριες και εστιατόρια οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την παροχή διαφημιστικών και επαγγελματικών ομπρελών, ελαφρού και βαρέως τύπου αλλά και τηλεσκοπικές. Με την μεγάλη μας ποικιλία στα πανιά θα βρείτε αυτό που δένει αρμονικά με το υπέροχο τοπίο της Κέρκυρας. Τα πανιά μας έχουν ανεξίτηλα χρώματα, είναι ακρυλικά και αδιάβροχα, κατάλληλα για το χειμώνα και το καλοκαίρι αφού οι ακτίνες του ηλίου δεν επηρεάζουν την εμφάνισή τους.

Η συμμετοχή μας σε διεθνείς και φημισμένες εκθέσεις όπως αυτή του Dubai 2009, αλλά και οι εξαγωγές που πραγματοποιούμε καταδεικνύουν το μεράκι μας και τη θέληση για την παραγωγή ακόμα καλύτερων συστημάτων σκίασης.

Η μεταφορά όλων των ομπρελών (τετράγωνες, οκτάγωνες κ.λπ.) γίνονται είτε μέσω του αερολιμένα Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» είτε ακτοπλοϊκώς, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Τα προϊόντα μας τυλίγονται σε ζελατίνες και αποθηκεύονται σε ανθεκτικά κουτιά που αποτρέπουν οπουδήποτε φθορά κατά την μεταφορά.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.