• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Καβάλα

Η REMI δραστηριοποιείται στην κατασκευή και την προμήθεια συστημάτων σκίασης, ομπρελών και τεντών σε όλη την Ελλάδα και στην πόλη της Καβάλας. Εδώ και πολλά χρόνια συνεργαζόμαστε με τις πιο φημισμένες καφετέριες, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς χώρους και χώρους εστίασης στη Καβάλα και στο γραφικό λιμάνι της. Στην ευρύτερη περιοχή παρέχουμε τις καλύτερες επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες θαλάσσης σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες στις χαμηλότερες τιμές αγοράς.

Η 27χρονη εμπειρία μας, μας έχει οδηγήσει στην κατασκευή άρτιων συστημάτων σκίασης και ομπρελών που αντέχουν στο χρόνο και δεν επηρεάζονται από τις εκάστοτε κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες. Ο σκελετός των επαγγελματικών και των διαφημιστικών ομπρελών κατασκευάζεται από ένα ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πέραν του κλασικού λευκού έτσι ώστε να ταιριάζει με τον χώρο που θέλετε να σκιάσετε.

Τα πανιά και τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε στις ομπρέλες μας είναι ακριλικά, αδιάβροχα και έχουν ανεξίτηλα χρώματα. Δεν επηρεάζονται από το χαλάζι, τη βροχή, την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία παραμένοντας σαν καινούρια πάρα τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος.

Η εταιρία μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει με τον εξωτερικό χώρο που θέλετε να αναδείξετε λαμβάνοντας πάντα υπόψη την αρχιτεκτονική της γραφικής Καβάλας και του λιμανιού της.

Τα λογότυπα στις διαφημιστικές ομπρέλες μας παραμένουν πάντα ζωντανά χωρίς να επηρεάζονται από κλιματολογικούς παράγοντες χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε. Οι βάσεις, λόγω της κατασκευής τους ευθυγραμμίζονται χωρίς κόπο ενώ η εγκατάσταση, η μεταφορά και η αποψίλωσή τους γίνεται πολύ εύκολα. Ο μηχανισμός που επιτρέπει στην ομπρέλα να ανοίγει και να κλείνει είναι ιδιαίτερα εύχρηστος ενώ τα πλαστικά εξαρτήματα είναι από αντιστατικό πολυπροπυλένιο.

Στην Καβάλα προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις σε σπίτια με αυλή, πισίνα, βεράντα, μπαλκόνι κήπο και οποιονδήποτε εξωτερικό και υπαίθριο χώρο θέλετε να αναδείξετε. Η τεράστια γκάμα των ομπρελών που διαθέτουμε (πολύγωνες, τετράγωνές, ελαφρού τύπου, βαρέως τύπου, τηλεσκοπικές κλπ), μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας και στο εξωτερικό ενώ μετέχουμε στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις (Dubai 2009). Η μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια οδικώς αλλά και αεροπορικώς μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καβάλας Μέγας Αλέξανδρος.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.