• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Καλαμάτα

Η εταιρία μας έχοντας μια 27χρονη πορεία στο χώρο των συστημάτων σκίασης, των ομπρελών και των τεντών, δραστηριοποιείται σχεδόν σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Στην Καλαμάτα συνεργαζόμαστε με πολλές καφετέριες, ξενοδοχεία με ή χωρίς πισίνα, εστιατόρια, χώρους εστίασης, εκθεσιακά περίπτερα κλπ. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη την ιδιαίτερη ομορφιά της Καλαμάτας, του ιστορικού της κέντρου και τοy γραφικού της λιμανιού, σας προσφέρουμε τις καλύτερες και ποιητικότερες ομπρέλες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Προσφέρουμε τις καλύτερες επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες για να σκιάσετε και να αναδείξετε κάθε εξωτερικό και υπαίθριο χώρο. Ακόμη μπορείτε να βρείτε ομπρέλες θαλάσσης οι οποίες θα πλαισιώσουν τέλεια όλων των ειδών τις ξαπλώστρες σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Η REMI, γνωστή για την ποιότητα των συστημάτων σκίασης χρησιμοποιεί για την κατασκευή του σκελετού των ομπρελών ένα ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς. Ο σκελετός εκτός του λευκού, διατίθεται σε πληθώρα χρωμάτων ώστε να ταιριάζει με την αισθητική του χώρου που θέλετε να σκιάσετε. Χάρη στην κατασκευαστική του ποιότητα δεν επηρεάζεται από κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες όπως υγρασία, βροχές κλπ.

Ο μηχανισμός για το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και ανθεκτικός. Ειδικά σε πολυσύχναστους χώρους όπως αυτοί που διαθέτουν πισίνα, οργανωμένες πλαζ, παραλίες και ξενοδοχεία όπου οι ομπρέλες ανοίγουν και κλείνουν συνεχώς, ο μηχανισμός μας εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της ομπρέλας ενώ τα πλαστικά εξαρτήματα είναι από αντιστατικό πολυπροπυλένιο.

Τα πανιά και τα υφάσματα στις διαφημιστικές και τις επαγγελματικές ομπρέλες είναι ακριλικά, αδιάβροχα και έχουν ανεξίτηλα χρώματα. Διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων ενώ τα λογότυπα των διαφημιστικών ομπρελών μένουν πάντα αναλλοίωτα χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε. Τα πανιά και τα υφάσματα δεν επηρεάζονται από βροχές, υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία, χαλάζι και αντιστέκονται στις φθορές στου χρόνου μένοντας πάντα σαν καινούρια. Οι βάσεις των ομπρελών είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε η μεταφορά, η εγκατάσταση και η αποψίλωσή τους να γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Στην Καλαμάτα αναλαμβάνουμε την προμήθεια συστημάτων σκίασης και ομπρελών και σε σπίτια με εξωτερικούς και υπαίθριους χώρους όπως βεράντες, αυλές, μπαλκόνια, κήπους κλπ. προσφέροντας τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Η εταιρία μας παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον όλες τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις σχετικά με τα συστήματα σκίασης συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις (Dubai 2009), ενώ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στο εξωτερικό.

Η μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται οδικώς αλλά και μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.