• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Γλυφάδα

Η REMI εδώ και 27 χρόνια πρωτοπορεί στη κατασκευή και το σχεδιασμό επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών προσφέροντας τα καλύτερα συστήματα σκίασης και στην περιοχή της Γλυφάδας, του Αλίμου, της Βούλας, του Ελληνικού και της Βουλιαγμένης. Τα συστήματα σκίασης μας ενδείκνυνται για πλαζ και παραλίες, καφετέριες, εκθεσιακούς χώρους, κήπους, ξενοδοχεία, πισίνες, βεράντες και όλους τους υπαίθριους χώρους που θέλετε να αναδείξετε ακόμα και στο σπίτι σας.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει αξεπέραστο service και κατασκευαστική ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η μεγάλη γκάμα επαγγελματικών ομπρελών που διαθέτουμε μπορεί να καλύψει υπαίθριους χώρους catering και εκδηλώσεων μεγάλης και μικρής έκτασης. Τα συστήματα σκίασης και οι τέντες είναι εξοπλισμένα με τα καλύτερα πανιά, ικανά να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς να φθείρονται και να ξεθωριάζουν, ακόμα και όταν πλαισιώνουν ξαπλώστρες σε παραλία.

Οι ομπρέλες μας είναι εύκολες στην εγκατάσταση και μεταφέρονται γρήγορα από τη βάση τους σε μια άλλη. Ιδιαίτερα στη παραλία της Γλυφάδας και σε υπαίθριους χώρους είναι πολύ σημαντική η μεταφορά των ομπρελών, χωρίς καμία απολύτως δυσκολία και χωρίς χρονοτριβή. Οι μηχανισμοί είναι εύχρηστοι, και ευχάριστοι φτιαγμένοι να αντέχουν στο χρόνο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι ομπρέλες διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων ενώ για το σκελετό χρησιμοποιούμε αλουμίνιο ειδικού κράματος και σίδηρο το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή σκουριάς. Οι τιμές μας παραμένουν σταθερά χαμηλές σε όλη την περιοχή της Γλυφάδας, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους, είτε για το σπίτι σας.

Τα πανιά έχουν ανεξίτηλα χρώματα, διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα και είναι αδιάβροχα. Στις διαφημιστικές ομπρέλες το λογότυπο παραμένει αναλλοίωτο χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε (μεταξοτυπία και ψηφιακή εκτύπωση). Μαζί μπορούμε να βρούμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας λαμβάνοντας πάντα υπόψη το περιβάλλοντα χώρο και τις τάσεις που κυριαρχούν στη Γλυφάδα, στη Βούλα, στη Βουλιαγμένη, στο Ελληνικό και στον Άλιμο έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα συστήματα σκίασης γι’ αυτό και έχει συμμετάσχει σε μία σειρά εκθέσεων όπως το Dubai 2009. Στην περιοχή της Γλυφάδας χαίρουμε της εμπιστοσύνης των μεγαλύτερων ξενοδοχείων, καφετεριών, εκθεσιακών κέντρων, οργανωμένων πλαζ αλλά και εξωτερικών αιθουσών εκδηλώσεων και catering. Οι ομπρέλες και οι τέντες μας μπορούν να αναδείξουν κάθε εξωτερικό χώρο του καταστήματος ή της οικίας σας.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.