• Επαγγελματικές ομπρέλες

  Ομπρέλες

  • Επαγγελματικές ομπρέλες για το Ξενοδοχείο, την Παραλία, το Εστιατόριο, την Πισίνα και τον Κήπο
  • Μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων
  • Άριστης ποιότητας υφάσματα με μοντέρνα χρώματα
 • Διαφημιστικές ομπρέλες

  Ποιότητα κατασκευής

  • Εργονομικός σχεδιασμός
  • Μοντέρνα υλικά κατασκευής
  • Σε διάφορα μεγέθη και σχήματα
 • Ομπρέλες κατά παραγγελία

  Ομπρέλες

Ομπρέλες

Η REMI Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικές ομπρέλες και διαφημιστικές ομπρέλες που συνδυάζουν εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στο άγγιγμα του χρόνου με μια θαυμάσια αισθητική που τις καθιστά πραγματικά μοναδικές.

Η πολύ μεγάλη αντοχή τους στις καιρικές καταπονήσεις οφείλεται στη χρήση αλουμινίου ειδικού κράματος για τον σκελετό και σίδερου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή σκουριάς, ενώ τα πλαστικά εξαρτήματα είναι από αντιστατικό πολυπροπυλένιο.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ακρυλικά, αδιάβροχα με ανεξίτηλα χρώματα και με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Η μετατροπή των υφασμάτων σε ομπρέλες γίνεται με τρόπο που συμβάλλει επίσης στην αντοχή και διάρκειά τους στο χρόνο, καθώς χρησιμοποιούνται κλωστές υψηλής αντοχής και βίδες που προσδίδουν εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις που δέχεται μια ομπρέλα απ’ τον αέρα.

Επιπλέον η ποιότητα εκτύπωσης κάθε λογότυπου είναι άριστη, είτε πρόκειται για μεταξοτυπία που εκτυπώνεται με ειδικά μελάνια δύο συστατικών για εξαιρετική αντοχή σε καιρικές συνθήκες και καταπονήσεις που μπορούν να προκαλέσουν η UV ηλιακή ακτινοβολία, το πλύσιμο στο πλυντήριο, η βροχή κ.λ.π., είτε πρόκειται για ψηφιακή εκτύπωση με μεγάλης αντοχής μελάνια, που αντιστέκονται στις εν λόγω φθορές.

Οι ομπρέλες μας προσφέρουν δροσιά και σκίαση, ενώ παράλληλα συμβάλλουν αποφασιστικά στη δημιουργία ή στη βελτίωση του προφίλ ενός ξενοδοχείου, εστιατορίου, καφετέριας, μιας πλατείας ή ενός εκθεσιακού περίπτερου. Είναι οι πλέον κατάλληλες για χρήση σε παραλίες, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε πισίνες, βεράντες και κήπους σπιτιών, αναδεικνύοντας τους εξωτερικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.