• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη

Ομπρέλες Βροχής

Οι ομπρέλες βροχής που κατασκευάζει η εταιρεία Remi απευθύνονται κυρίως σε ιδιώτες και επαγγελματίες που θέλουν να προστατέψουν τον εξοπλισμό ή τα προϊόντα τους από αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπως είναι το νερό της βροχής ή μια καταιγίδα.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες βροχής που παράγει η εταιρεία Remi διαφέρουν από τις κοινές ατομικές ομπρέλες βροχής με το μπαστούνι σε πάρα πολλά σημεία, τα κυριότερα από αυτά είναι:

- Ο σχεδιασμός του σκελετού των ομπρελών αυτής της κατηγορίας, είναι βασισμένος στις αρχές που έχει η εταιρεία για κατασκευή ποιοτικών και ανθεκτικών ομπρελών, οι οποίες διαφοροποιούνται από τις κοινές ατομικές ομπρέλες βροχής με το μπαστούνι σε βασικά σημεία όπως, μεγαλύτερη γεωμετρική κάλυψη – προστασία επιφανειών, υλικό κατασκευής αλουμίνιο αντί για σύρμα, εύχρηστοι και ανθεκτικοί μηχανισμοί λειτουργίας, δυνατότητα κατασκευής ειδικών διαστάσεων υπό προϋποθέσεις.

-Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στις ομπρέλες βροχής Remi είναι 100% αδιάβροχα και ανεξίτηλα, με προστασία κατά της μούχλας και με μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. Το καπέλο (αεραγωγός) είναι βασικό στοιχείο στην κατασκευή των υφασμάτων προσφέροντας μεγαλύτερη αντοχή στην ομπρέλα ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

- Η ομπρέλα βροχής Remi είναι ένα επώνυμο προϊόν το οποίο κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Remi. Ο βαρέως τύπου σκελετός κατασκευάζεται από κράμα αλουμινίου μεγάλης σκληρότητας και υψηλής αντοχής σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, ικανές να καλύψουν την κάθε απαίτηση του πελάτη.

Η δημιουργία της ομπρέλας βροχής Remi είναι ο συνδυασμός του βαρέως τύπου σκελετού μαζί με τα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής αδιάβροχα, ανεξίτηλα και αντιμουχλικά υφάσματα.

Οι ομπρέλες βροχής Remi μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σαν διαφημιστικό μέσο προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών. Για αυτό τον λόγο η εταιρεία Remi φροντίζει στις αποθήκες της να υπάρχει πάντα διαθέσιμο στοκ σκελετών σε διάφορες διαστάσεις, με σκοπό την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του πελάτη όσον αφορά το χρόνο παράδοσης. Έτσι ο χρόνος παράδοσης μειώνεται σημαντικά αφού η παραγωγή περιορίζεται μόνο στην εκτύπωση του διαφημιστικού μηνύματος ή λογοτύπου που επιθυμεί να εκτυπώσει ο πελάτης και στην συρραφή του υφάσματος της ομπρέλας.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η εταιρεία Remi διαθέτει σε stock την πλήρη σειρά ανταλλακτικών όχι μόνο για τις ομπρέλες βροχής αλλά και για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες ομπρελών που παράγει. Αυτό συμβάλει στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη γνωρίζοντας ότι επενδύει σε ένα διαχρονικό ελληνικό προϊόν και όχι σε ένα “φθηνό” εισαγόμενο προϊόν μιας χρήσης.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.