• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη

Ομπρέλες Παραλίας

Οι ομπρέλες παραλίας είναι ένα ελληνικό προϊόν πολύ μεγάλης αντοχής που κατασκευάζει η εταιρεία Remi και βασίζεται στις επιλεγμένες υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες όπως είναι, το αλουμίνιο μεγάλης σκληρότητας και τα ακρυλικά αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα με υψηλό δείκτη προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) των καλύτερων ευρωπαϊκών εργοστασίων.

Μια ομπρέλα παραλίας Remi βασιζόμενη πάντα στις αυστηρές προδιαγραφές σχεδιασμού, πρώτων υλών και παραγωγής, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια fiber glass ομπρέλα ή από μια ομπρέλα polyester (με ύφασμα polyester). Αντίθετα οι ομπρέλες παραλίας Remi μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σκελετών και διαστάσεων υπερέχουν σε σχέση με άλλα παρόμοια προϊόντα σκίασης σε βασικά σημεία όπως η αντοχή, η λειτουργία και η ξεχωριστή αισθητική στο χώρο.

Οι ομπρέλες παραλίας αλουμινίου Remi, μπορούν άνετα να συνδυαστούν και με άλλα προϊόντα εξωτερικού χώρου όπως ξαπλώστρες αλουμινίου, ξύλινες ξαπλώστρες ακόμα και ψάθινες ξαπλώστρες, παρέχοντας ένα άψογο αποτέλεσμα σκιάς και μοναδικής αισθητικής στο χώρο της παραλίας ή του beach bar.

Οι ομπρέλες παραλίας Remi είναι ένα ελληνικό επώνυμο προϊόν σκίασης. Η μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ που κατασκευάζει και προσφέρει η εταιρεία Remi για αυτή την κατηγορία ομπρελών, σε συνδυασμό με τα υψηλά στάνταρτ παραγωγής του σκελετού και των υφασμάτων, μετατρέπουν το προϊόν σε ένα ευέλικτο επαγγελματικό “εργαλείο” σκίασης που μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις για την κάλυψη εξωτερικών χώρων όπως είναι μια πλαζ ή ακόμα και οι οργανωμένες παραλίες.

Όλες οι ομπρέλες παραλίας ή ακόμα και οι ομπρέλες ηλίου που κατασκευάζει η εταιρεία Remi, διαθέτουν πανίσχυρο σκελετό με ακτίνες αλουμινίου μεγάλης αντοχής καθώς επίσης και όλα τα υφάσματα των ομπρελών που παράγει η Remi είναι εφοδιασμένα με αεραγωγό ο οποίος συμβάλει στη μεγαλύτερη αντοχή της ομπρέλας ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Μια ομπρέλα παραλίας Remi διαθέτει απλό και ισχυρό μηχανισμό λειτουργίας με αποτέλεσμα όλοι οι πελάτες που νοικιάζουν μια ομπρέλα σε μια οργανωμένη παραλία ή πλαζ να έχουν το δικαίωμα χρήσης της ομπρέλας τους χωρίς να απασχολούν τους υπαλλήλους της επιχείρησης για να την χρησιμοποιήσουν.

Οι ομπρέλες παραλίας Remi είναι πτυσσόμενες κατασκευές και προσφέρονται σε καλύτερες τιμές από ότι κάποια άλλα προϊόντα σκίασης όπως είναι τα σταθερά και μόνιμα στέγαστρα ή κιόσκια αλλά και από άλλου είδους ομπρέλες σκίασης π.χ. τις ξύλινες ομπρέλες, οι οποίες εκτός του ευαίσθητου σε καιρικές καταπονήσεις ξύλινου σκελετού που διαθέτουν, έχουν και ένα μεγάλο κόστος συντήρησης για την προστασία του ξύλου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η εταιρεία Remi προτείνει ανεπιφύλακτα ένα ελληνικό επώνυμο προϊόν σκίασης όπως είναι η ομπρέλα αλουμινίου παραλίας με μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σχεδιασμού και κατασκευής, με το καλύτερο σέρβις πριν και μετά την πώληση αλλά και με τις καλύτερες τιμές.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.