• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη

Ομπρέλες Κήπου

Η εταιρεία Remi κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα εξελιγμένων προϊόντων σκίασης εξωτερικών χώρων. Μια από τις κατηγορίες αυτών των προϊόντων είναι οι ομπρέλες κήπου.

Οι ομπρέλες κήπου Remi είναι κατασκευασμένες από ειδικά σχεδιασμένα προφίλ αλουμινίου πολύ μεγάλης αντοχής, εφάμιλλα με εκείνα των επαγγελματικών ομπρελών που πρώτη η Remi κατασκεύασε και προώθησε στην Ελληνική αγορά.

Οι ομπρέλες κήπου Remi κατασκευάζονται στην Ελλάδα από Ελληνική εταιρεία και διατίθενται τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην Ευρωπαϊκή ακόμα και στην Παγκόσμια αγορά, σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, χρωμάτων στον σκελετό αλλά και στο ύφασμα καθώς επίσης και στον τρόπο λειτουργίας τους.

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας Remi, παρακολουθώντας συνεχώς τόσο τις τάσεις της εποχής, όσο και τις ανάγκες των καταναλωτών για μοντέρνα, εύχρηστα και ανθεκτικά προϊόντα, κατάφερε μέσα από έναν καλαίσθητο, πρωτοποριακό και εξελιγμένο σχεδιασμό με τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά λογισμικά, να δημιουργήσει την κατηγορία των ομπρελών κήπου. Οι ομπρέλες αυτής της κατηγορίας έχουν την μορφή επίπλου το οποίο έρχεται να προστεθεί αρμονικά στον εξωτερικό χώρο, στον κήπο ή στη βεράντα ενός σπιτιού ή καταστήματος.

Οι ομπρέλες κήπου Remi διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ όπως βάσεις στήριξης μόνιμες ή μεταφερόμενες, θήκες προστασίας από τις καιρικές συνθήκες ή κατά την αφαίρεση και αποθήκευση τους, φωτισμό Led, θέρμανση αλλά και σε κάποια από τα μοντέλα επιφάνεια τραπεζιού ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος. Τα αξεσουάρ συνδυάζονται αρμονικά με τις ομπρέλες κήπου, προσθέτοντας επιπλέον λειτουργικότητα και προστασία στο προϊόν.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στις ομπρέλες κήπου Remi είναι των καλύτερων ευρωπαϊκών εργοστασίων τα οποία έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια προδιαγραφών για να πληρούν τόσο την ευρωπαϊκή όσο και την παγκόσμια νομοθεσία.

Τα υφάσματα για τις ομπρέλες κήπου, είναι ακρυλικά αδιάβροχα με προστασία κατά της μούχλας, με ανεξίτηλα χρώματα και μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και σχεδίων η οποία ανανεώνεται διαρκώς ανάλογα με τις τάσεις της εποχής, έχουν υψηλό δείκτη προστασίας UV (υπεριώδους ακτινοβολίας) και είναι κατάλληλα και για αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο ποιοτικός συνδυασμός των υψηλών προδιαγραφών του σκελετού αλουμινίου με αυτών των ευρωπαϊκών προδιαγραφών αδιάβροχων και ανεξίτηλων υφασμάτων, αναδεικνύει τις ομπρέλες κήπου Remi ποιοτικά ανώτερες από κάποιες βαμβακερές ομπρέλες οι οποίες διατίθενται συνήθως σε εποχιακά καταστήματα ή και πολυκαταστήματα με είδη εξοχής.

Επίσης οι ομπρέλες κήπου Remi λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού και λειτουργικότητας τους, έρχονται να αντικαταστήσουν επάξια τις μόνιμες και αντιαισθητικές σταθερές κατασκευές της τέντας ή της πέργκολας.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.