• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη

Υποκατηγορίες – Ομπρέλες Τοίχου

Η εταιρεία Remi με την μακρόχρονη παρουσία της στο χώρο της ομπρέλας, στοχεύει πάντα στον σχεδιασμό και κατασκευή επαγγελματικών ομπρελών αλουμινίου μεγάλης αντοχής.

Όλες οι ομπρέλες που κατασκευάζει η Remi έχουν ιστό (κεντρικό άξονα) στο κέντρο τους, σε αντίθεση με τις ομπρέλες τοίχου που έχουν τον ιστό στην πλευρά τους με αποτέλεσμα οι ομπρέλες τοίχου να είναι ευάλωτες σε άσχημες καιρικές συνθήκες, όπως ο δυνατός αέρας.

Πολλοί από τους καταναλωτές έχουν την εντύπωση ότι χρησιμοποιώντας ομπρέλες τοίχου θα έχουν καλύτερη κάλυψη του χώρου που θέλουν να σκιάσουν. Αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις ανατρέπεται γιατί αν ληφθεί υπόψιν ότι αυτού του τύπου οι ομπρέλες (τοίχου), χρειάζονται εξωτερική βάση μεγάλων διαστάσεων για να στηριχθούν, τότε τα κενά διαστήματα μεταξύ των ομπρελών είναι αρκετά μεγάλα και παραμένουν ασκίαστα, δηλαδή έχουμε μεγάλους ανεκμετάλλευτους χώρους που δεν θα ήθελε κανένας επαγγελματίας.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι οι ομπρέλες τοίχου στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν αποτελούν το σωστό εργαλείο σκίασης για τον επαγγελματία σε αντίθεση με τις ομπρέλες Remi που έχουν άξονα στο κέντρο τους, οι βάσεις στήριξης καταλαμβάνουν πολύ μικρότερο χώρο και το βασικότερο είναι ότι η στιβαρή κατασκευή του σκελετού σε συνδυασμό με τα επιλεγμένα ποιοτικά υφάσματα συντελούν στην μεγάλη αντοχή τους σε δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι ομπρέλες αλουμινίου Remi δεν είναι μόνο το απόλυτο εργαλείο σκίασης αλλά σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιεί η Remi μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν ένα διαφημιστικό μέσο, προσφέροντας παράλληλα σκιά και προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών.

Επίσης οι ομπρέλες αλουμινίου Remi χάρη στον καλαίσθητο σχεδιασμό και την άψογη στιβαρή κατασκευή τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν επαγγελματικά έπιπλα κήπου και γενικότερα εξωτερικού χώρου σε πολύ προσιτές τιμές ακόμη και για τον ιδιώτη καταναλωτή.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.