2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ειδικές κατασκευές Ομπρελών

Οι ομπρέλες ειδικής κατασκευής χρησιμοποιούνται για να σκιάσουν χώρους στους οποίους προϋπάρχει το κτίριο. Έτσι, το κτίριο και ο εξωτερικός χώρος μπορεί να δημιουργήσουν γεωμετρίες με πολύ ιδιόμορφα χαρακτηριστικά.

Τι είναι οι ειδικές κατασκευές ομπρελών;

Οι ομπρέλες ειδικής κατασκευής χρησιμοποιούνται για να σκιάσουν χώρους στους οποίους προϋπάρχει το κτίριο, έτσι το κτίριο και ο εξωτερικός χώρος μπορεί να δημιουργήσουν γεωμετρίες με πολύ ιδιόμορφα χαρακτηριστικά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις δημιουργούνται ομπρέλες ειδικής κατασκευής σχήματος τραπεζιού, τριγώνου ή κάποιου άλλου ακαθόριστου πολυγώνου, ικανές να προσεγγίσουν τους τοίχους του κτιρίου σε τέτοια απόσταση ώστε να αποτρέψουν την είσοδο του ήλιου, της ζέστης, της βροχής, της υγρασίας και της σκόνης.

Ειδικές κατασκευές Ομπρελών της REMI

Δωδεκάγωνη | Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 24 - 37,5 τμ
Μέγιστο ύψος: 4,4 - 5,3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 16 - 25 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,5 μ

Σε ποιους απευθύνονται;

Όσοι ασχολούνται με τον χώρο της εστίασης γνωρίζουν ότι στις επιτυχημένες επιχειρήσεις ακόμα και τα δύο παραπάνω τραπεζοκαθίσματα κάνουν μεγάλη διαφορά. Έτσι οι ειδικές κατασκευές ομπρελών από τη Remi απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την κάλυψη του εξωτερικού τους χώρου και παράλληλα την πελατεία τους.

Επίσης επειδή οι ειδικές κατασκευές ομπρελών γίνονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και τον χώρο κάθε επαγγελματία μπορούν να καλύψουν ιδιαίτερες γεωμετρίες τις οποίες άλλα είδη σκίασης όπως η πέργκολα και η τέντα δε θα μπορούσαν να καλύψουν.

Ειδικές κατασκευές Ομπρελών
Ειδικές κατασκευές Ομπρελών

Πλεονέκτημα ειδικών κατασκευών ομπρελών

  • Εξατομικευμένος σχεδιασμός για τον κάθε πελάτη
  • Κατασκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε χώρου
  • Κάλυψη ιδιόρρυθμων γεωμετρικά χώρων

Γιατί να επιλέξετε την REMI για ειδικές κατασκευές ομπρελών

Οι ειδικές κατασκευές ομπρελών είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια στον χώρο της επαγγελματικής ομπρέλας. Χρειάζεται να συνδυαστούν αρμονικά το μηχανολογικό σχέδιο με τις κατάλληλες πρώτες ύλες για να δημιουργηθεί ένα αντικείμενο άρτιο λειτουργικά. Η ΡΕΜΙ ΑΒΕΕ έχει επενδύσει σε μηχανήματα, προγράμματα και εξειδικευμένο προσωπικό, για αυτό και αποτελεί μια από τις λίγες ευρωπαϊκές εταιρείες που μπορούν να παραγάγουν ομπρέλες ειδικών διαστάσεων (ειδικές κατασκευές) λειτουργικές και υψηλής ποιότητας.

HORECA 2023
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Αξεσουάρ