• Επαγγελματικές ομπρέλες

  Ομπρέλες

  • Επαγγελματικές ομπρέλες για το Ξενοδοχείο, την Παραλία, το Εστιατόριο, την Πισίνα και τον Κήπο
  • Μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων
  • Άριστης ποιότητας υφάσματα με μοντέρνα χρώματα
 • Διαφημιστικές ομπρέλες

  Ποιότητα κατασκευής

  • Εργονομικός σχεδιασμός
  • Μοντέρνα υλικά κατασκευής
  • Σε διάφορα μεγέθη και σχήματα
 • Ομπρέλες κατά παραγγελία

  Ομπρέλες

Νέο Εργοστάσιο Remi

Η εταιρεία REMI A.B.E.E. ιδρύθηκε το 1972 στην Παλλήνη Αττικής και από το 1983 δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών.

Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή των Καλυβίων Αττικής, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό, σε ένα ιδιόκτητο χώρο 12 στρεμμάτων στον οποίο έχουν ανεγερθεί κτίρια συνολικής επιφάνειας 6.500 τετρ.μέτρων τα οποία είναι εναρμονισμένα με την φιλοσοφία, τους στόχους και της αξίες της εταιρείας. Ο σχεδιασμός, η κατανομή και αξιοποίηση των χώρων έγιναν με βασικό κριτήριο τη σωστή λειτουργία του εργοστασίου αλλά και την άνετη και ανθρώπινη διαβίωση των εργαζομένων μέσα σε αυτό.

Η κατανομή και χωροθέτηση των τμημάτων του κτιρίου έγιναν με βασικό κριτήριο τη σωστή λειτουργία της γραμμής παραγωγής του εργοστασίου με επίπεδους χώρους αποθήκευσης πρώτων υλών, παραγωγής προϊόντων, αποθήκευσης και διακίνησης έτοιμων προϊόντων, γραφεία παραγωγής και διοίκησης καθώς επίσης και εκθεσιακός χώρος προβολής όλων των προϊόντων που κατασκευάζει η εταιρεία.

Ο αρχιτεκτονικός και ενεργειακός σχεδιασμός του εργοστασίου καθώς και τα υλικά δόμησης που χρησιμοποιήθηκαν, επιλέχθηκαν με αυστηρές προδιαγραφές για τον εναρμονισμό του κτιρίου με το φυσικό περιβάλλον παρέχοντας επίσης σωστή θερμομόνωση και ηχομόνωση στους χώρους του εργοστασίου.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.