Επαγγελματικές ομπρέλες, Μοντέλο Scopelos

Βαρέως τύπου
Περιγραφή ομπρέλας

Η ομπρέλα "SCOPELOS" είναι ένα διαχρονικό προϊόν σκίασης, οικονομικό, απλό στην λειτουργία του, κομψό, ασφαλές και πρακτικό.

Ο σχεδιασμός των προφίλ και των εξαρτημάτων της σε συνδυασμό με τα υλικά κατασκευής του σκελετού της το κατατάσσουν σε ένα προϊόν σκίασης κατάλληλο για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση.

Για την κατασκευή του σκελετού αυτής της ομπρέλας έχει χρησιμοποιηθεί εξ΄ ολοκλήρου αλουμίνιο ειδικού κράματος πολύ μεγάλης αντοχής στις καιρικές καταπονήσεις και ειδικά μελετημένα και σχεδιασμένα προφίλ έτσι ώστε η ομπρέλα να ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές απαιτήσεις για πρακτική, ελαφριά, ισχυρή και ανθεκτική χρήση.

Κάτοψη και τομή ομπρέλας Scopelos

Ο καινοτόμος σχεδιασμός των εξαρτημάτων συναρμολόγησης αυτής της ομπρέλας επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση και επισκευή της από τον ίδιο το χρήστη χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί η ομπρέλα στο εργοστάσιο. Για την εύκολη και ασφαλή λειτουργία αυτής της ομπρέλας, έχει προσαρμοσθεί ένας εξωτερικός κρυφός μηχανισμός ο οποίος αποτελείται από σύστημα κρυφών ράουλων με σχοινί.

Για την προστασία της ομπρέλας κατά την μεταφορά ή τη φύλαξή της, υπάρχει ειδική νάιλον σακούλα καθώς και ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο συσκευασίας.

Ομπρέλες Remi, συμμετοχή σε εκθέσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ REMI ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Περισσότερα

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.