Επαγγελματικές ομπρέλες, Μοντέλο Kos

Βαρέως τύπου
Περιγραφή ομπρέλας

Η εταιρεία REMI Α.Β.Ε.Ε. λαμβάνοντας πάντα υπόψη της τις ανάγκες του επαγγελματία για σωστή, λειτουργική και με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σκίασης των εξωτερικών τους χώρων, έρχεται να συνδράμει σε αυτό με την ιδέα για το σχεδιασμό και την κατασκευή της παραλληλόγραμμης ομπρέλας μοντέλο 'KOS'.

Η ομπρέλα 'KOS' κατασκευάστηκε για να καλύψει τα κενά από απώλειες σκίασης και προβολής σε μεσαίους ή και μεγάλους εξωτερικούς χώρους και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Λόγω του μεγάλου μεγέθους αυτής της ομπρέλας το τμήμα έρευνας και σχεδιασμού της εταιρείας σχεδίαση και ανέπτυξε μια ειδική σειρά από προφίλ αλουμινίου ειδικού κράματος μεγάλης αντοχής καθώς και ειδικά πλαστικά εξαρτήματα. Ο συνδυασμός αυτών των δυο στοιχείων είναι η καλαίσθητη, ανθεκτική, εργονομική και οικονομική κατασκευή αυτού του 'εργαλείου' σκίασης που ονομάζεται ομπρέλα μοντέλο 'KOS'.

Κάτοψη και τομή ομπρέλας Kos

Για την κατασκευή του σκελετού αυτής της ομπρέλας έχει χρησιμοποιηθεί αλουμίνιο ειδικού κράματος πολύ μεγάλης αντοχής στις καιρικές καταπονήσεις, γαλβανισμένο για την αποφυγή σκουριάς σίδερο και πλαστικά εξαρτήματα από αντιστατικό προπυλένιο.

Για την εύκολη και ασφαλή λειτουργία αυτής της ομπρέλας, έχει προσαρμοσθεί ένας εξωτερικός μηχανισμός ο οποίος αποτελείται από σύστημα διπλού βαρούλκου (2 ανοξείδωτα ράουλα + σχοινί).

Για την προστασία της ομπρέλας κατά την μεταφορά ή τη φύλαξή της, υπάρχει ειδική νάιλον σακούλα καθώς και ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο συσκευασίας.

Ομπρέλες Remi, συμμετοχή σε εκθέσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ REMI ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Περισσότερα

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.