Επαγγελματικές ομπρέλες, Μοντέλο Macedonia

Ομπρέλες ελαφρού τύπου
Περιγραφή ομπρέλας

Η ομπρέλα "MACEDONIA" είναι ένα προϊόν κατάλληλα σχεδιασμένο για χρήσεις όπου απαιτείτε συχνά η γρήγορη τοποθέτηση ή αφαίρεσή του όπως για παράδειγμα σε, εκδηλώσεις (EVENTS), CATERING, παραλίες, ιδιωτικούς χώρους (πισίνα, βεράντα, κήπος,... κ.λ.π.).

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως ένα οικονομικό διαφημιστικό μέσο τυπώνοντας και προβάλλοντας το λογότυπο ή το μήνυμα του διαφημιζόμενου.

Η κατασκευή του σκελετού αυτής της ομπρέλας είναι από ειδικό κράμα αλουμινίου πολύ μεγάλης αντοχής και μικρού βάρους. Ο συνδυασμός των δύο αυτών παραμέτρων συντελεί στην εξαιρετική αντοχή της ομπρέλας και στην γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση ή αφαίρεσή της.

Κάτοψη και τομή ομπρέλας Macedonia

Ένα εξωτερικό σύστημα βαρούλκου (ράουλο + σχοινί), επιτρέπει την εύκολη λειτουργία στο άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας.

Για την προστασία της ομπρέλας κατά την μεταφορά ή τη φύλαξή της, υπάρχει ειδική νάιλον σακούλα καθώς και ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο συσκευασίας.

Ομπρέλες Remi, συμμετοχή σε εκθέσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ REMI ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Περισσότερα

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.