Επαγγελματικές ομπρέλες, Astra 6x6

Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου σειρά Astra
Περιγραφή ομπρέλας

Η μακρόχρονη πείρα μας στην έρευνα, στο σχεδιασμό και κατασκευή προϊόντων σκίασης και ειδικότερα στις ομπρέλες καθώς και οι απαιτήσεις της αγοράς για προϊόντα σκίασης ανθεκτικά, λειτουργικά, ευέλικτα με μοντέρνο σχεδιασμό, μας οδήγησαν στην κατάρτιση και εκπόνηση ενός προγράμματος με στόχο το σχεδιασμό και κατασκευή μιας σειράς ομπρελών οι οποίες συνδυάζουν ιδανικά την παραδοσιακή οπτική εικόνα της ομπρέλας με την υψηλού επιπέδου τεχνολογία Remi και διαστάσεις σύμφωνα με την κάλυψη του χώρου που επιθυμεί να σκιάσει ο πελάτης (custom made).

Έτσι δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε η σειρά των τηλεσκοπικών ομπρελών ‘ASTRA’ υπέρ–βαρέως τύπου.

Η σειρά ομπρελών ‘ASTRA’ κατασκευάζεται για την πλήρη κάλυψη μικρών, μεσαίων και μεγάλων εξωτερικών χώρων σε ειδικές διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης. Το σχήμα των ομπρελών ‘ASTRA’ εξαρτάται από τις ανάγκες κάλυψης του κάθε ξεχωριστού χώρου, για αυτό στις ομπρέλες ‘ASTRA’ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε στρογγυλό (οκτάγωνο), τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο σχήμα.

Κάτοψη και τομή ομπρέλας ASTRA 6x6

Η καινοτομία του εσωτερικού τηλεσκοπικού μηχανισμού που έχει αυτή η ομπρέλα επιτρέπει το γρήγορο κλείσιμο της οπότε αυτό χρειάζεται χωρίς την αφαίρεση των τραπεζοκαθισμάτων που υπάρχουν κάτω από αυτή. (Η άκρη των ακτινών περνά πάνω από την πλάτη των καθισμάτων).

Με την προσθήκη κάποιων αξεσουάρ όπως είναι η θήκη της ομπρέλας, μπορεί ο επαγγελματίας κλείνοντάς την και τοποθετώντας τη θήκη πάνω από αυτή να προστατεύει την ομπρέλα του, έχοντας παράλληλα τον εξωτερικό του χώρο ανοιχτό και τον πελάτη του να απολαμβάνει την ομορφιά του τοπίου.

Για την προστασία της ομπρέλας κατά τη μεταφορά ή τη φύλαξή της, υπάρχει ειδική νάιλον σακούλα καθώς και ενισχυμένο ξυλοκιβώτιο συσκευασίας.

Ομπρέλες Remi, συμμετοχή σε εκθέσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ REMI ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Περισσότερα

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.