Επαγγελματικές ομπρέλες, Μοντέλο Armonia D4.5

Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σειρά Armonia
Περιγραφή ομπρέλας

Από το 1972 η εταιρεία REMI σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια προϊόντα σκίασης και ειδικότερα επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες.

Οι πετυχημένες από άποψη διαστάσεων, σχήματος, εργονομίας, αντοχής, ποιότητας, τιμής, σειρές ομπρελών που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από την εταιρεία μας, είχαν σαν αποτέλεσμα την διεύρυνση της ήδη μεγάλης εμπειρίας στον τομέα της σκίασης και ειδικότερα στις ομπρέλες.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα τις απαιτήσεις των επαγγελματιών για ένα "εργαλείο σκίασης" το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες τους διατηρώντας παράλληλα την ομορφιά του παραδοσιακού αλλά με ξεχωριστό σχεδιασμό και εξελιγμένες μεθόδους λειτουργίας, η εταιρεία REMI πάντα πρωτοπόρος στα θέματα αυτά, έρχεται να σχεδιάσει και να κατασκευάζει την σειρά ομπρελών του .... μέλλοντος "ARMONIA".

Κάτοψη και τομή ομπρέλας ARMONIA d4.5

Η σειρά ομπρελών "ARMONIA" είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από τη σχεδιαστική και κατασκευαστική ομάδα της REMI.

Έχει δε κατοχύρωση "ΠΑΤΕΝΤΑ" για τον εξελιγμένο, λειτουργικό και μοναδικό τηλεσκοπικό μηχανισμό λειτουργίας της.

Ένα από τα μοντέλα αυτής της σειράς των τηλεσκοπικών ομπρελών είναι η ομπρέλα 'ARMONIA Ø4,5'

Η ομπρέλα 'ARMONIA Ø4,5' κατασκευάστηκε για την κάλυψη μικρών, μεσαίων ή και μεγάλων εξωτερικών χώρων. Το οκτάγωνο σχήμα της είναι ιδανικό για την απόλυτη κάλυψη ιδιόμορφων πολυγωνικών χώρων.

Η καινοτομία του εσωτερικού τηλεσκοπικού μηχανισμού που έχει αυτή η ομπρέλα επιτρέπει το γρήγορο κλείσιμο της όποτε αυτό χρειάζεται χωρίς την αφαίρεση των τραπεζοκαθισμάτων που υπάρχουν κάτω από αυτή. (Η άκρη των ακτινών περνά πάνω από την πλάτη των καθισμάτων).

Έτσι με την προσθήκη κάποιων αξεσουάρ όπως είναι η θήκη της ομπρέλας, μπορεί ο επαγγελματίας κλείνοντας την και τοποθετώντας τη θήκη πάνω από αυτή να διατηρεί το προϊόν ασφαλές και κομψό έχοντας παράλληλα τον εξωτερικό του χώρο ανοιχτό και τον πελάτη του να απολαμβάνει την ομορφιά του τοπίου.

Για την προστασία της ομπρέλας κατά τη μεταφορά ή τη φύλαξή της, υπάρχει ειδική νάιλον σακούλα καθώς και ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο συσκευασίας.

Ομπρέλες Remi, συμμετοχή σε εκθέσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ REMI ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Περισσότερα

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.