• Επαγγελματικές ομπρέλες

  Ομπρέλες

  • Επαγγελματικές ομπρέλες για το Ξενοδοχείο, την Παραλία, το Εστιατόριο, την Πισίνα και τον Κήπο
  • Μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων
  • Άριστης ποιότητας υφάσματα με μοντέρνα χρώματα
 • Διαφημιστικές ομπρέλες

  Ποιότητα κατασκευής

  • Εργονομικός σχεδιασμός
  • Μοντέρνα υλικά κατασκευής
  • Σε διάφορα μεγέθη και σχήματα
 • Ομπρέλες κατά παραγγελία

  Ομπρέλες

Διαφημιστικές ομπρέλες

Ομπρέλες RemiΟι διαφημιστικές ομπρέλες μας κατασκευάζονται με την ίδια τεχνογνωσία που χρησιμοποιούμε για τις επαγγελματικές ομπρέλες. Ο σκελετός τους είναι φτιαγμένος από υλικά σταθερά και ικανά να παρέχουν μέγιστη αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και στις φθορές του ήλιου. Ο μηχανισμός ανοίγματος – κλεισίματος είναι εύχρηστος και τεχνικά άρτιος.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ακρυλικά (dolan), απολύτως αδιάβροχα και με ανεξίτηλα χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας αρέσει μέσα από ένα μεγάλο χρωματολόγιο, όπως επίσης μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα βαφής του σκελετού, αν δεν σας καλύπτει το λευκό που είναι η αρχική επιλογή της εταιρείας. Για την κατασκευή του υφάσματος χρησιμοποιείται η ίδια μέθοδος που χρησιμοποιείται στις επαγγελματικές ομπρέλες, με κλωστές υψηλής αντοχής, αεραγωγό στην κορυφή και βίδες στο πάνω και κάτω μέρος του υφάσματος, ώστε να διασφαλίζεται εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στην ομπρέλα, όταν αυτή καταπονείται απ’ τους ανέμους.

Τέλος αυτό που ιδιαίτερα ενδιαφέρει σε μια διαφημιστική ομπρέλα, είναι η ποιότητα εκτύπωσης του λογότυπου και η αντοχή της εκτύπωσης σε αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή, χαλάζι) και σε φθορές απ’ τον ήλιο.

Η εκτύπωση, για να διασφαλιστούν τα παραπάνω, γίνεται με δύο τρόπους:
• Μεταξοτυπία, με ειδικά μελάνια δύο συστατικών που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στην UV ηλιακή ακτινοβολία στο πλύσιμο στο πλυντήριο κ.λ.π.
• Ψηφιακή εκτύπωση με μεγάλης αντοχής μελάνια σε υπερσύγχρονες ψηφιακές μηχανές εκτύπωσης υφάσματος.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.